çok az harçlık alıyorum okul zamanları günde 2,5 oysa bu devirde 2,5 ne alına bilir ki? Okulda hiç birşey yiyemiyorum yolda giderken simit yiyiyorum param anca ona yetiyor sonra okul pantolonu siyah e rengi aynı kalır mı? Tabi ki de hayır rengi beyazlıyor bu da fakirlikte bana utanç veriyor arkadaşlarım ara sıra soruyor neden hiç okulda birşey yemiyorsun diye falan birde zayıf olduğum için daha çok soruluyor derslerim çok iyi hatta geçen sene okul 1. siydim ama fakirlik git gide sorum oluyor bana 1 paket sigara 12,5 benim haftalık harçlığım sizce yardım alabilir miyim?
Fakir olmaktan utanıyorum devletten öğrenci yardımı (Sed) alabilir miyim?
Anladımm burs veren birisi bul müdürünle konuş durumu izah et ve çevresinde hayır sever burs verebilecek bir insan olup olmadığını sor bursa ihtiyacın olduğunu söyle şeyse okulu bırakmak zorunda kalçam de ve ayrıca devletten de ailecek yardım alabiliyorsunuzz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ek işe gir ve bunda utanılacak bişey yok
Okuldan dolayı vaktim olmuyor yaşımdan -2çıkar lise 2 deyim
Anladımm burs veren birisi bul müdürünle konuş durumu izah et ve çevresinde hayır sever burs verebilecek bir insan olup olmadığını sor bursa ihtiyacın olduğunu söyle şeyse okulu bırakmak zorunda kalçam de ve ayrıca devletten de ailecek yardım alabiliyorsunuzz
Sağol