Zor durumdayım öğrenciyim diye işe almıyolar okulumu dondurmamı istiyobailem paramız yok diye burs alabilceğim bir yer var mı?

Merhaba ben gazetecilik okuyorum bu sene 3. Senem babam koah krizleri tutuyo çalışıyo ama havayla yaşıyo kardeşimin psikolojik rahatsızlığı olduğu için annemde ona bakmakla yetiniyo kirada kalıyoruz. Okulda bölüm 1. siyim ganom 3.24 ama bu ortalamamla okumaya gücüm yetmiyo artık. İş arıyorum 2ay sonra gidicem okula dedikten sonra işe almadılar. Okulumu dondurmak istemiyorum çünkü dondurursam bir daha açma gibi şansım hiç olmayabilir bu yüzden burs çıkabilcek kesin net olan yerler var mı kyk yurdunda kalıyorum zaten çok masrafım olmaz 700 bile yeter ordada çalışırım amacım kimseye yük olmamak kurum kuruluş öneriniz varsa lütfen ciddi yorumlar yapınız bende bu durumda olmak istemezdim emin ol kimse istemezdi bu ülkede suriyeliler dilenciler bile yere göğe sığdılar benim üniversitemde onlar okurken bende burada yardım istiyorum adil değil biliyorum ama yaşanıyo maalesef

Zor durumdayım öğrenciyim diye işe almıyolar okulumu dondurmamı istiyobailem paramız yok diye burs alabilceğim bir yer var mı?