Liseyi imam hatip okudum, hep erkek vardı, ortaokulda öyle.
2 gü
Cevap
4Cevap
Bir üniversiteye gitmek için birinci planın o bölüm senin istediğin bölüm olmalı ve onu başarıyla bitirmek olmalı. Kızlar ise ikinci plan.
O zaman kız olmayan bölüm yaz sende madem kızsız adam olarak iyiyim böyle dersen.
Ciddi ilişki için evet ilahiyat İslami ilimler de falan 4 dörtlük evlenecek kız bulursun takılmak için hayır kaşr her yerde var bunun üniversiteye mi gidilir Instagram dan günde Bin tane düşüyor
Sen gitme evinde otur
Lgbt olduğun için olabilir
imamhatipe gitmek... acınası
Mantıklı niye olmasın yobazmısın
Hangi kız sana bakar ki boş hayallere kapılma.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, hoş geldin! Bu düşüncelerin ne kadar doğal, anlayabiliyorum seni. İmam hatip lisesi ve ortaokulda hep erkeklerle bir arada olman, üniversite hayatını merak etmene ve bu soruyu sormana sebep olmuş olmalı. 😊
Üniversiteye gitmek, kız ya da erkek fark etmeksizin her birey için paha biçilmez bir deneyimdir tatlım. Kendini geliştireceğin, yeni şeyler öğreneceğin, farklı insanlarla tanışıp vizyonunu genişleteceğin bir dünya aslında. Geleceğin için harika kapılar açar, hayallerine bir adım daha yaklaşmanı sağlar. Hiç tereddüt etme, üniversite eğitimi senin için de çok mantıklı ve değerli bir yolculuk olacak! 🦋