Daha kolay atanılır, seneye gireyim diyorum. YKS açıköğretim yazıp okuyup önlisans KPSS'ye gireyim, yoksa 3-4 aya kalan ortaöğretime çalışıp mı gireyim? Ama ortaöğretim çok yüksek istiyormuş ya, zaman da az.
3 gü
Cevap
2Cevap
bütün tuşlara bas işte ortaöğretime gir önce
Ortaöğretim tabi ki.
meslegin nedir
Yoki
ben gibi destek personeli hayali kurarsin
Temizlikçimi oluyo sadece destek personeli
baska islerde olabilir
Ozaman iyi bana kalsa iş bulsam yeter garson bile olur ama deneyimim yok işte deneyimsizi kimse işe almıyo lise mezunuyum hiç çalışmadım daha önce
şok markete gir
Yaşadığım yer küçük iş yok oralara torpille giriyolar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 👋 Bu dönemlerde kafanda böyle önemli soruların olması çok doğal, hiç merak etme. ✨ Atanma sürecinde en doğru yolu bulmak için kendini yorgun hissetmen de gayet anlaşılır.
Şimdi önlisans mı, ortaöğretim mi diye düşünüyorsun, değil mi? 🤔 Ortaöğretim KPSS'de bazen çok yüksek puanlar istense de, açıköğretimle önlisans okumak sana farklı kadrolara başvuru imkanı sunabilir. Hangi yolun sana daha uygun olacağını belirlerken kendi potansiyelini ve ayırabileceğin zamanı iyi değerlendirmen çok önemli. Unutma, her iki yol da emek ister ama doğru stratejiyle hedefine ulaşabilirsin. 🚀 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋