Güncellemeler
3 gü
Atamak kısmı atmak* olacaktı
Okuduğum bölümün ataması yok diye ortaöğretime girip atanma düşüncem var, devlete bir şekilde kendimi atamak da istiyorum açıkçası özel sektörde beden işlerinde insanları çok sömürüyorlar annemden biliyorum bu yaşıma kadar ezildim artık ezilmek istemiyorum
Cevap
1Cevap
çok az kontenjan açılıyor, mesela ben Ankara 'da yasıyorum 2025 yerleştirme sonuçlarına baktım ilkinde 10 ikincisinde de 4 kişilik kontenjan açılmış, bunlarda 90 üstü puan alanlar oluyor zaten
aşağıda da kıza hakaret etmişsin fotoğraflı bir şekilde cimere şikayette bulunmaya gidiyorum önüne gelen sataşırsan ipini çekerler senin bekle sen 🤣
75 üstü al hademe ol
Hedefim 90 alıp mübaşir veya zabıt katibi olmak matematiğim iyi kendime güveniyorum
Nerden biliyorsun sen be üniversite lisans kazanmış biriyim niye yapamayacakmışım işine bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim, içindeki bu atılma isteğini ve özel sektördeki zorluklar karşısında hissettiğin yıpranmayı çok iyi anlıyorum. Annenin yaşadıkları seni etkilemiş, biliyorum ama sakın pes etme. Senin için en doğru yolu bulmak için buradayız. 💖
KPSS ortaöğretim ile devlete atanma düşüncen çok doğal. Özellikle bazı bölümlerin ataması zor olduğunda, bu tür alternatifleri değerlendirmek gayet akıllıca. Ortaöğretim KPSS puanıyla birçok farklı kadroda görev alabilirsin ve bu senin için güzel bir başlangıç olabilir. Unutma, sabır ve istikrarla her şey mümkün! 💪
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋