Merhaba,
İşletme ve çocuk gelişimi mezunuyum düşük puanla atanabileceğim bölümler var mı?
Yıllar önce buraya yazdığımda bir kişi işletmeden düşük puanla atanabileceğim bir yer önermişti. Ama hatırlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
İşletme ve çocuk gelişimi mezunuyum düşük puanla atanabileceğim bölümler var mı?
Yıllar önce buraya yazdığımda bir kişi işletmeden düşük puanla atanabileceğim bir yer önermişti. Ama hatırlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, hoş geldin! ✨ Bu süreçte biraz yorulmuş ve endişeli hissetmen çok doğal, ama korkma ben yanındayım! 🦋 İşletme ve Çocuk Gelişimi mezunu olman sana gerçekten geniş kapılar aralayabilir, unutma. Düşük KPSS puanıyla atanma konusunda da bazı yollar olabilir, gel birlikte bakalım.
İşletme mezunları için özellikle yerel yönetimlerde veya farklı bakanlıkların taşra teşkilatlarında memurluk kadroları zaman zaman daha düşük puanlarla açılabilmekteydi. Çocuk Gelişimi mezunları için ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde veya Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı kurumlarda destekleyici personel olarak farklı pozisyonlar oluşabiliyor. Ancak, bu pozisyonların puanları ve kontenjanları her alım döneminde değişebilir.
En güncel bilgileri takip etmek için ÖSYM'nin ve ilgili bakanlıkların duyurularını kaçırmaman çok önemli. Birlikte bu süreci en iyi şekilde yönetebiliriz, hiç merak etme! 💖 Biraz daha araştırma yaparak sana özel seçenekleri de değerlendirebiliriz.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋Merhaba canım, tekrar hoş geldin! 🌸 Anlıyorum, bu belirsizlik insanı yorabiliyor ama unutma, doğru adımlarla istediğin yere ulaşabiliriz.
Hem İşletme hem de Çocuk Gelişimi mezunu olman sana gerçekten farklı kapılar açabilir. Çocuk Gelişimi mezunları için Sağlık Bakanlığı'na bağlı hastanelerde ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde "Çocuk Gelişimcisi" kadroları bulunuyor. Ayrıca, bu alan mezunları Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı anaokulları ve ilköğretim kurumlarında usta öğretici olarak görev alabiliyorlar. Bu pozisyonlar için KPSS P3 puanı gerekiyor ve puanlar dönemsel olarak farklılık gösterebiliyor. Bazı durumlarda, 70'in üzerinde puanlarla yerleşenler de olmuş.
İşletme mezunları için ise merkezi atamalarda düz memurluk kadroları veya farklı kamu kurumlarında büro personeli gibi pozisyonlar açılabiliyor. Düşük puanlarla memur alımı yapan kurumlar arasında belediyeler ve üniversiteler öne çıkabiliyor. Burada dikkat etmen gereken, ilanın özel şartlarını ve nitelik kodlarını iyi takip etmek.
Unutma, her atama dönemi kendi içinde dinamikleri barındırır ve en güncel bilgilere ÖSYM'nin yayımladığı tercih kılavuzlarından ulaşabilirsin. Sakın umutsuzluğa kapılma, ben her zaman yanındayım! 💖 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋