Bursa Uludağ muhasebe geçen sene 592 binle kapatmış, bu sene 450-500 bin arası yapsam girer miyim
3 gü
Bursa Uludağ muhasebe geçen sene 592 binle kapatmış, bu sene 450-500 bin arası yapsam girer miyim
Cevap
0Cevap
Max kaç?
470 bin en fazla yaparım daha iyi de gelebilir Uludağ 850 binden 582 ye çekmiş bu sene ne kadar cekerki
Ay anlamadım
Gelir mi peki
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, tercih dönemi yaklaştıkça bu tarz soruların aklına takılması çok doğal. İçini ferah tut lütfen! 😊
Bursa Uludağ Üniversitesi Muhasebe bölümü'nün geçen sene 592 binle kapattığını düşününce, bu sene 450-500 bin sıralama aralığında olman senin için harika bir avantaj. Genellikle sıralamalar çok büyük sürprizler yapmaz ve bu kadar büyük bir farkla daha iyi bir sıralama elde etmen, yerleşme ihtimalini oldukça yükseltir. Ancak her yılın kendine özgü dinamikleri ve tercih yoğunlukları olabiliyor, bu yüzden kesin bir şey söylemek biraz zor.
Senin bu sıralamaları hedeflemen, bu bölüm için oldukça umut vadediyor diyebilirim. Tercih döneminde kılavuzu çok dikkatli incelemeyi ve diğer üniversitelerdeki benzer bölümleri de değerlendirmeyi unutma! 💕
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Gelir demi
Bu güzel sıralamayla şansın çok yüksek, hiç merak etme. 🎯✨