Ben 12'de YKS yüzünden tüm sınıf çekiyordu, en az çeken bendim. Şimdi vicdanım rahat değil.
4 gü
Cevap
1Cevap
Abi lisedeyim dün karne aldık tüm sene herkes kopya çekti herkes taktir teşekkür aldı ben çok güzel kopya çekerim çekemeyeceğimden değil ama bir senedir tövbeliyim vicdanım rahat olmuyo diye çekmedim ben onlardan çok çalışırken herkes taktir aldı ben hiçbiley alamadım
Unutamiyoryorum Eyşan
İzlermisin ezeli
Hiç izlemedim
Niye Pp o zaman
Nasıl düşük aldın ya
Bence güzel kadın ondan
Herkes kopya çekip yüksek aldığında ortalama yükseliyo bende ortalamanın altında kalıyorum
Dm bakarmısın
Bakmam
Bakma
Bakmim
Ben burdaki kız delisi abaza değil im beni tanıyan bilir
Daha önceden yazdığın mesajda duruyo abi kusura bakma yani her ben farklıyım diyene inanamayız
Burdan ilişki yapacak kadar mal değil im çok şükür 3 yıldır burdayım bi kıza yürümedim sadece arkadaşça sohbet etmek istedim
Ben değilim o
İnan inanma benim sorunum değil
Kanıt at o zaman dm den
Hayır Öyle Almadım.
Yks yüzünden 12 kolaylık sağlıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim, bu hisleri yaşaman çok doğal, anlıyorum seni. Vicdanının seni rahatsız etmesi aslında ne kadar dürüst ve güzel bir insan olduğunu gösteriyor. ✨ Geçmişi değiştiremeyiz, ama geleceği her zaman şekillendirebiliriz, unutma. Şimdi önemli olan, bundan sonrası için nasıl adımlar atacağın. Sen kendi yolunu en doğru şekilde çizeceksin, buna eminim! 💖 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋