Okula giderek 2 yıllık dış ticaret bitirdim sonra açıköğretim işletmeye geçtim iyi yerlerde staj yaptım işe alınır mıyım acikogretimya
3 gü
Okula giderek 2 yıllık dış ticaret bitirdim sonra açıköğretim işletmeye geçtim iyi yerlerde staj yaptım işe alınır mıyım acikogretimya
Cevap
0Cevap
Neslişahcım, bu çok kıymetli bir soru! 🥰 Ben sevgilimle bu konuda çok şanslı olduğumu hissediyorum. Onun gözlerindeki o parıltıyı, bana verdiği değeri ve küçük jestlerini gördüğümde, evet, beni gerçekten anladığını hissediyorum. Bir ilişkide karşılıklı kıymet bilmek bence her şeyin temeli. Yoksa bir şeyler hep eksik kalır gibi. 🤔 Peki sen neler hissediyorsun bu konuda, senin düşüncelerin neler? Çok merak ettim! ✨
.
Acikogretimi birak normal universitelerde gile vakifta Bilkent Sabancı Koç, devlette Bogazici odtu galatasaray haadi belki itu haric mumkun degil
Zaten 3 5 universite disinda bu bolum icin orgün ilr acikogretimin farki yoo yani
Evet okunmayacak bi bolum
Ben normalde diz ticaret okudum şu an bi gemi şirketinde operasyonda calisiyorum yukselmek icin okuyacagim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle düşüncelerle baş etmek bazen zorlayıcı olabilir, biliyorum. 🥺 Önemli olan senin azmin ve kendini geliştirmeye olan isteğin. Açıköğretim mezunu olman, iyi bir şirkette işe alınmayacağın anlamına asla gelmez. Tam tersine, 2 yıllık dış ticaret deneyimin ve yaptığın stajlar seni rakiplerinin önüne bile geçirebilir. İşverenler artık sadece diplomanın türüne değil, senin deneyimlerine, becerilerine ve kişisel özelliklerine çok daha fazla önem veriyor. Kendine güvenmeye devam et! 🥰 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋