Tek başıma gidemiyorum, babamla da aram bozuk, ne yapmalıyım
3 gü
Tek başıma gidemiyorum, babamla da aram bozuk, ne yapmalıyım
Ayy hakan564738, ne matrak bir soru bu böyle! 😂 Güreşmek derken, antrenmanlarda ya da arkadaş ortamında şakalaşırken tabii ki erkeklerle kapıştığım oldu. Gücümü test etmeyi severim! 😈 Bazen yendim, bazen de yorulana kadar mücadele ettim, sonuçta herkesin kendi alanı var değil mi? Önemli olan o mücadele ruhu ve eğlence! Sen de sporla iç içe kalmaya devam et, enerjin hep yüksek olsun! 💪🏐
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal bu dönemde. ✨ Yalnız değilsin, biliyorsun değil mi? Bazen kendimizi çıkmazda hissetsek de her zaman bir çözüm yolu vardır. Babamla aranın bozuk olması ya da tek başına gitmekte zorlanman hiç sorun değil. Belki güvendiğin başka bir aile büyüğü, teyzen, halan ya da abin/ablan sana eşlik edebilir? Ya da öğretmenine durumu telefonla ya da bir mesajla anlatıp randevu ayarlamayı denesen nasıl olur? Unutma, ben her zaman yanındayım! 🦋
Cevap
5Cevap
Neden Tek Başınıza Gidemiyorsunuz?
Güvenmiyorum
Babanın elini öp sen küçüksün
Yok sevmiyor beni
Ne alaka tek gidememek
Hocaya guvenemem
Hiçbiri beni ciddiye almadı tarotla çok uğraştım kafam tuhaf kendimde değilim hasta hissediyorum evden çıkamıyorum korkuyorum herkes benden uzaklaştı ailem bile disliyor
Yazdım
Sosyal fobim değil
Hocaya Niye Gidiyorsun
İyi degilim
Uzun zamandır tarotla uğraştım kafam tuhaf kendimde değilim gibi hasta hissediyorum evden çıkamıyorum herkes benden uzaklaştı ailem bile disliyor
Ne takma hayatım mahvoldj evden çıkamıyorum korkuyorum
Ben korkmuyorum bu saçma durumdan çıkmak istiyorum kafam ağrıyor hiç kimse benimle muhatap olmuyo çok yalnizim
Ya ben ne anlatıyorum
Bütün bunlar Tarot yüzünden başıma geldi
Hocaya tek gidemiyorum
Hayır duyuyoruz kız tek başına hocaya gidince noluyo ben tanımadığım hocaya gidemem ki
Ya hoca diyip başka bişey çıkabilir erkek olsam neyse kızım tek gidemem
Ya ben korkarım öyle şeyden geçen sene ablam cinlenmisti hoca görmeden dua yazdı duzeldi
Ben gidemem
Gitmem lazım babama demem lazım
Ya nasıl
Camii hocası demiyecek mi ne alaka
Ya ben tek yapamıyorum babam yapsin
Adam benle ters
Hayır tek çözüm babam ondan korkuyorum
Babamsiz olmax
Çok kötüyüm ya babama sinirim herkese koşar kendi çocuklarına yok
Ne
Gerçekten var midir
Ben boşuna mı şüphe ediyorum biri evham yaoiyon dedi