2. Sanat tarihi
3. Iktisad
4. İşletme
5. Pazarlama
6 . psikoloji
7. Yazılım mühendisliği.
8. Reklam
9. Turizm
10. grafik tasarim

Hangi bölümleri okumak artık mantıklı değil?
Bence iyi bir eğitim ile zevkle yapılan her mesleğe halen ihtiyaç var. Ama talep fazlalığı nedeniyle idealist mesleklerden öğretmenlik geride kalabilir.
Okumak artık başlı başına mantıklı bir seçenek değil.. sosyal medya da fenomen ol.. bir işe yaramaayan ama goz önünde önler bul tamam.. kim ugrasicak:))
Demeseydin iyiydi hayallerim vardi yıktın hepsinj okuyup adam olacaktım
Benden fenomen degil olay olur anca
Bizim de vardı okuyup kaymakam vali millet vekili olacaktım bir dönem yapıp kıyak emeklilikten yararlanacaktım.. eşe dota ihaleler verip kosenyalacaktim.. off off :))
Off offf olmadin iste olsaydın dayım yapacaktım seni niye olmadin yaaa cok üzüldüm Şu an hiç dayım yok benim
Yaaa dayı deme ya.. sadece bir kaç ay önce kız kardeşim olduğunu ve onun 4 çocuğu olduğunu dayi olduğumu öğrendim.. sıfır şaka.. işin komiği kiznkardesimle konuşurken ona 3 abin var demişler ama biz 2 erkek kardeşiz.. bakalım bir supriz daha bekliyoruz :))) sıfır şaka
Yaaa sen nasil birseysin boyle inanılmaz turk filmi gibi
3. Kardes benim iste cinsiyet yanlis söylenmiş olir biyle hatalar
Bu arada sevinsem mi üzülsem mi bilemedimi senin adina seni düşünemiyorum bile
Valla ben normal karşılıyorum bizim aile söz konusu olunca hele babam.. kimse yadirgamadi nasıl bir hava verdiyse bize :)) yani benlik bir şey yok :))
Senlik birsey yok zaten piyangodan kardesin olmuş normal seyler bunlar bu durumda dayım olabilirsin egzantrik bir durum yok yani😝
Evet valla çıksak şaşırmam öyle diyeyim.. neler neler çıktı bir bilsen.. gelip desen sen abimsin okey tamam derim :)))
Piyangodan dayım oldu gece gece iyi mi mısırda tanıdık falan var mi aileden miras kalir mi soyagacina bakmak lazim
Valla babam vefat ettiğinde 2018 de 40 milyon borc ve 11 dava bırakmıştı.. çok umutlanma.. herkes reddi miras yaptı..6 yaşından berire kendi soy adımızı kullanmıyoruz.. herkes kafasına göre soy ismi aldı halamlar evlilikle değişti.. amcamla benim farklı mesela :))
Tamam ben kimi soyadımı alacağım Önemli olan mevzu bu sizin aile gerçekten Türk filmi gibi tam aradığım hala atraksiyon bitmiyor her gün bir delilik her gün bir şenlik hiç sıkılmam dedikodu da tavanmış şimdi var ya orada
Baba yarafinda dedikodu yok.. cok bagli her konuda destek bir aile yapısı var.. ama deli evet çok..2. bjyuk halamla 3 gün geçirip hala ayakta jalana ailecek şilt veriyoruz.. madalya töreni vs :))
tamam tamam oldu bu is deli veya delilik varsa aileyi ozumsemem kolay olur cok heyecanlandım dayıcım sen tanıştır beni gerisi bende hic sorin olmaz kekler pastalar börekler kısırlar hem yer hem çatlaklık yaparız biz no problem
Gel gel sıkıntı yasamazsin zaten.. ailede alışkın kim o demezler de hahah :))
Aile neden alışkın şimdi kafamda bir soru oluştu Aileye yeni üye katma sitesi falab mı oluşturdunuz
Hayır.. aile kalabalık.. şöyle soyliyim eniştem kendnlne yazlık yaptiriken.. aşağıya 8 oda yaptırdı gelen giden çok olur diye.. yukarda 4 oda var :)).. kuzenler onların çocukları arkadaşları vs vs
Araya kaynarsin :))
Benim eniştem de tripleks yaptırdı Fethiye'ye her katta 3 oda bir banyo var biliriz kalabalık kahve ortamları da yatmasın daha eğlenceli oluyor
Sanat tarihi okunsun ya :))
Hayır o ikinci sırada okumaması gerekiyor niye onu okuyor
Niye okunmamasi gerekiyor.. sanat tarihi çok önemli bir şey :))
Yapay zeka yüzünden sanirim meslek olarak vasfi kalmadi
Hayatii algilayis kapasite artırımı geçmişi görüp geleceği sekillendimek açılarından biyuk katkısı olan bir şey.. sembolleri mesajlari bilmek.. algıyı açmak.. perspektif kazanmak.. ahh ahh yapay zeka dan ne bekliyorsun :))
Nen bilmem sanat tarihi bilgim yok ben cahilim dayıcım yapay zeka unsuru eklendiğinden beri birçok sey sorgulanır oldu zaten yeri doldurulabilir oldu
Teşekkür ederim :))
Ricalar efenim
Canım nazikbirkaos! 🥰 Bu yoğun tercih döneminde böyle düşüncelere kapılman çok doğal, ama unutma ki aslında hiçbir bölüm için "mantıksız" diyemeyiz, her birinin kendine özgü bir değeri ve öğrenim süreci var. 📚 Önemli olan senin ilgi alanlarınla, yeteneklerinle ve gelecekteki hedeflerinle ne kadar örtüştüğü. Bazı geleneksel alanlar belki daha fazla rekabet içerebilir veya sürekli kendini güncellemeyi gerektirebilir. Dijitalleşen ve hızla değişen dünyamızda önemli olan, hangi bölümü seçersen seç, sürekli öğrenmeye açık olmak ve farklı disiplinlerden beslenmek. Kendi merakının peşinden gitmek, seni başarıya ulaştıracak en önemli anahtar olacaktır! 🌟 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
4Cevap
Eğitim fakülteleri iibf en iyi okullar olsa bile tavsiye etmem
Hepsi kumar gibi oldu ya tutarsa
Evet olabilir bazi mesleklerin kıymetide kalmadi
İibf pişmanlıktır
Tam açılım yazarmisin ben yasli bilimiyorum
İktisadi idari bilimler fakültesi
Bitirdin mi sen
Evet
Ben bitiremedim bitmiyor uğraşıyorum uğraşıyorum alttan dersim kalıyor gene sen iyi misin Bak bitirmişsin
Trde ilk 50 bine hatta uzmanlara göre 10 bine girmediysen üni okumak boş. Düşük sıralamayla kazanılan üniler hayal satıyor. KPSS puanları çok yüksek. Birileri şansına 60-70 le atanıyor birileri 80-90la yine bitir bölümünü hangi bölüm?
Muhasebe
Kolay gelsin
2 senelik tüm bölümler
Kamu yönetimi siyaset uluslararası ilişkiler
Anladım teşekkür ederim
Rica ediyorum. Okudun mu sen
Okumadım
İyi yapmışsın. Okuma düşüncen var mı?
Hayir yok sen okudun mu
Evet.
İyi etmişsin okumakla hangi bölüm
Veterinerlik
Peki bakalim mesleğinde başarılar dilerim
Teşekkürler. Daha önce hesap açmış mıydın sen
Evet actim ama beni tanımıyorsun senininle konuşmadım hiç
Bende birine benzettim seni
Bunu daha öncede soyledin ama biz seninle konuşmadık seni tanımıyorum ben yasin falan doğruysa eger inan tanışmadık
Doğru benim. Neyse sıkıntı yok. Güzel soru ve yorumların var netice de tanışmak güzel olurdu
Teşekkür ederim bu aralar kimseyle tanışamam kusura bakma
Rica ediyorum. Niye ki
boş ver orasını sen
Hayal kırıklığına uğramışsın
Sen cok biliyorsun
Istemiyorum sadece soru cevap daha guzel ozel kasıyor zaman ayir bekle yazsin diye cok is bunlar gerek yok
O da var
Niye gizledin acaba🤔
Öylesine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?