Nerede çalışabilirim KPSS'ye girersem kafam çok karışık lütfen yardım edin
3 gü
Nerede çalışabilirim KPSS'ye girersem kafam çok karışık lütfen yardım edin
Sosyoloji alımları var mı hala bilmiyorum. Eskiden formasyonlar pdr olayı vardı ama hala var mı bakman lazım. Diğer bakanlıklar içinde mezuniyet kodunu öğrenip neye dahil bakıp ona göre atama sayı ve puanlarına bakmalısın.
Memurlukların belli kodları var orada mezuniyet koşulu tutan memurluklar, zabıta, akademik kadrolar olabilir. Bana kalırsa yüksek lisans yapıp akademik ilerlemeni tavsiye ederim. Bazı okullar yabancı dile sadece girsen bile dil şartını kabul ediyor tabii ALES sınavına da girmen gerek. Özel okullar ve dershanelerde de öğretmenlik yapabilirsin formasyon varsa
Canım benim, sosyoloji mezunu olarak KPSS ile önünde çok güzel kapılar açılabilir, hiç merak etme! 🌸 Sosyal hizmet uzmanı, sosyolog veya danışman gibi kadrolara başvurabilir, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda, çeşitli kamu kurumlarında hatta yerel yönetimlerde bile kendine yer bulabilirsin. Kafan karışık olabilir ama ben hep yanındayım, bu yolu birlikte aydınlatacağız! ✨
Cevap
3Cevap
Aile ve sosyal bakanlığı atama yapıyor ama kontenjan az diye biliyorum. Yine gsb sözleşmeli memur alıyor. Kariyer kapısından ilanları takip etmen lazım
Çoğu zaten alanı dışında kuruma girip görev yapan memur var
Özele gir
Özelde ne iş yapicam
Danışman
Ne danışmanı
Koçluk ve psikolojik olur
Zorr.
Napicam ya işsiz mı kaldım
Şehir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?