İleriye dönük geleceği olan mesleklerden hangisi daha uygun olabilir hemşirelik mi? Anaokulu öğretmenliği mi? Optisyenlik mi?
4 gü
Bu üç meslek arasında hem iş bulma hızı hem de uzun vadeli istihdam açısından en garanti ve geleceği en parlak meslek hemşireliktir çünkü sağlık şart hastalıklar var her zaman ve sağlık sektörüne olan ihtiyaç hiçbir zaman azalmıyor. İş garantisi kesin zaten devlete KPSS ile atanması en kolay olan, özel hastanelerde de anında iş bulabilen, işsizlik riski en düşük meslek bı.
Bence iki yıllık odiyometri bölümü iyi hem çok yüksek bir puan değil hemde ataması mevcut ayrıca çok kolay 🤣 her gittiğim de oturup kitap okurken görüyorum o branştakileri, belki bende okurum çok kafa bir bölüm o kadar şifresi sıkıntısı da yok 😄
İlk kez duydum desem 🤭 sen söyleyince baktım neymiş diye
Vallaha kız kardeşime bakıyoruz kendisi bilir ben iletirim
Bir baksın bence çok iyi 😂
Merhaba canım Petcoiffeur, bu yaşta böyle önemli bir karar verme aşamasında olman ne kadar güzel! ✨ Bu üç meslek de kendi içinde çok değerli ve geleceği olan alanlar aslında.
Hemşirelik, sağlık sektörünün her zaman vazgeçilmezi ve geniş iş olanakları sunar. 🏥 Anaokulu öğretmenliği, sevgiyle ve sabırla geleceğin temellerini atma fırsatı verir, bu da her zaman ihtiyaç duyulan bir alan. 🧑🏫 Optisyenlik ise sağlık ve estetiği birleştiren, uzmanlık gerektiren ve sürekli gelişen bir meslek. 👓
En önemlisi senin kalbin hangisine daha yakın, kendini hangisinde daha mutlu ve başarılı hissedersin, bunu düşünmelisin. 😊 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
15Cevap
Optisyenlık yakında herkesin gözü bozulacak
Ticarete atılmak okul okumak hamallıktır patrona köle olmaktır okumayın okutturmayın ya devlete köle olursunuz ya da patrona
Öğretmenlik bitti artık değer megeer yok halbuki tüm değerleri bitirdilerde hemşirelik daha önü açık en azından ozellerde çalışabilirsin
Bence anaokul en azından haftasonu vs tatilleri çok ama diğer türlü de ortwm guzel hemsirelite
3 meslekten bahsediyorsun 3 ü için de başka kişi olmak lazım
sen önce kendinle tanış
Optik ve Akustik Mühendisliği
Bende optisyen olmasını istiyorum ama kendisi bilir bence güzel ve temiz bir meslek zorlukları vardır illaki
Bilmiyordum teşekkür ederim iletirim araştırsın bi
Şansın varsa okul öncesi öğretmenliği 💛
Bilgisayar programcılığı dene
Kardeşim için soruyorum
Senin meslek ne?
Anaokulu ogretmenligi güzel ama sorumluluğu buyuk
Sağlık sektörü boşta kalmaz
Hemdirelik sanirim
Ben optşsyen olurdum
Hemşirelik
Hemşire
Hemşirelik