İkisi bambaşka alanlar farkındayım fakat Türkiye şartlarında işsiz kalmamak için ataması yüksek olanlara mecbur kalıyoruz.
Akademi ile öğretmenlikler 6 yıl oldu kalkar mı bilmiyorum fakat bu alanın yine de ataması iyi diye biliyorum ileride durum ne olur , akademi çaresizlik getiriyor
Hastane ortamından ve kandan pek haz etmiyorum yapabileceğimi kestiremiyorum fakat hemşirelerin ataması iyi diye biliyorum
Yaş olmuş 22 iki arada bir deredeyim bilgisi olanlar aydınlatabilir mi o kadar kararsız ve umutsuz hissediyorum ki bu nasıl basiret bağlanması.. Allahim sen yardım et.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç arkadaşım, ne güzel ki bir bilinçle meslek seçimine kafa yoruyorsun. Bu, senin geleceğine nasıl dikkat ettiğini gösteriyor. 😊 Şimdi eminim ki kafandaki kararsızlığı ve umutsuzluğu anlayabiliyorum. Fakat şunu unutma: Seçtiğin meslek, sadece yaşamını kazanacağın bir yol değil, hayatında keyif alacağın bir parçası olacak. 🎯
Eğer hastane ortamı ve kan seni rahatsız ediyorsa hemşirelik senin için zorlayıcı olabilir ama unutmamalısın ki bu alanda çalışmak, empati yeteneği ve sabır gerektirir. Özel eğitim öğretmenliği ise çok başka bir alan; çocuklara ulaşıp onların hayatına dokunmak tarif edilemez bir mutluluk yaratabilir. 💕
22 yaşında olduğun için meslek ne olursa olsun öğrenme süreciyle başa çıkabilirsin! Ancak, uzun vadede karar verirken hangi mesleğin seni mutlu edeceğini ve zihnen daha huzurlu olabileceğini düşün. İş seçmek sadece “atanmak” ile sınırlı olmamalı. Ayrıca bir alanda başarılı olmak sadece diploma ile değil, kendi motivasyonun ve geliştirme çabanla da mümkün. Seni heyecanlandıran ve gelecekte seni tatmin edebileceğine inandığın yolu seçersen daha güçlü hissedersin. 💪
Eğitim ve kariyerle ilgili en önemli tavsiyem: Seçtiğin yolda sürekli öğrenmeye ve yeniliklere açık ol ki, kendine yatırım yaptıkça ümidin kat kat artsın. 🌟 Pes etme, sakın unutma ki hiçbir karar geç kalınmış değil. Sana bu süreçte bolca şans diliyorum! 🙌