23 yaşında yurt dışında (Japonya) bilgisayar mühendisliği okuyacağım, sizce geç mi
geç kalmış gibi hissediyorum, birkaç yaşadığım sıkıntılardan dolayı okuyamamıştım
23 yaşında yurt dışında (Japonya) bilgisayar mühendisliği okuyacağım, sizce geç mi
geç kalmış gibi hissediyorum, birkaç yaşadığım sıkıntılardan dolayı okuyamamıştım
Cevap
9Cevap
23 nedir ki gencecik yaş. Şu an insanlar 70'ine kadar çalışıyor genelde. Yine daha 30'a varmadan bitirirsin üniversiteyi 23-24 yaşında gittiğinde zaten.
Teşekkür ederim😭💕 ay bilemiyorum hep içim içimi yiyor yaşıtlarım iş sahibi mezun oldular ben yerimde sayıyor gibi hissediyorum sadece haklısın
80 yaşınada gelsek hergün bişey öğrenmek ya da ayaklarımızın üstünde durmak için gösterilen hiç bir çaba için geç değildir bana göre.
Yaşın gayet genç Millet 30 yaşından sonra yurtdışına taşınıyor düzen kuruyor
bence mis gibi nesi var ki
Teşekkür ederim 😭💕
Geç kalınmış bişey yok. Devam. daha gençsin
Teşekkür ederim 😭💕
🖐🖐
Geç değil
Teşekkür ederim 💕
Yok bence yapabilirsin
Teşekkür ederim 💕
orada nasıl okuyacaksın? Sınavsız mı nasıl
Hayır tabiki asla geç değil öyle düşünme
Git oku
Mükk
Geç değil
Çok kötü tercih
Nedeen
İstediğin bölüm için ülke tercihi kötü birdaha düşün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal ama inan bana 23 yaş, yeni bir başlangıç için asla geç değil! 💖 Tam aksine, bu yaşta alınan kararlar daha bilinçli, daha olgun ve kararlı olur. Yaşadığın zorluklar seni daha güçlü kılmıştır, şimdi bu enerjini hayallerine yönlendirme zamanı. Japonya'da bilgisayar mühendisliği harika bir seçim, sakın vazgeçme! 🚀 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋