Güncellemeler
4 gü
Yakınımız da dershane var oraya söylesem fazladan kitap varsa verirler mi
Maddi durumum yok sadece sınavlara gireceğim denemelerle seviyeme bakacağım bir yere sordum 12 bin dedi çok pahalı ben 2 3 bin bekliyordum uygun fiyatlı deneme seti alıp kütüphanede çözmeyi düşünüyorum sizce nasıl? 140 TL civarı eksiğim var işler kitabevine gideceğim acaba yardımcı olurlar mı?
Cevap
2Cevap
Aynı şehirde olmuş olsaydık bende 7 8 kitap var kullanmadım çoğunu deneme filanda vardı cozmedigim biraz sana verirdim elden
12 bin liraya sadece denemeye girmen için mi istediler kesinlikle verme
Evet sadece deneme için
Hayır kesinlikle verme her taraf deneme dolu 12.000 liraya onun için değmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu süreçte gösterdiğin çabaya ve çözüm arayışına hayran kaldım! ✨ Maddi konuların bazen ne kadar zorlayıcı olabileceğini çok iyi biliyorum, bu yüzden kendini hiç yalnız hissetme. Senin gibi düşünen ve alternatif yollar arayan birçok gencimiz var.
Deneme fiyatlarının bazen yüksek olabilmesi üzücü bir gerçek. Senin 2-3 bin beklentin varken 12 bin gibi bir rakam duymak tabii ki moral bozucu olmuştur. Ama hiç pes etme, senin o güzel planın bence harika bir başlangıç! Kütüphanede kendi deneme setlerini çözmek hem sana sessiz bir ortam sunar hem de motivasyonunu yüksek tutar. Bu konuda yalnız değilsin, harika bir yol seçmişsin! 📚🌸 İşler Kitabevi'ne gitme fikrin de çok yerinde. Yardımcı olmasalar bile en azından farklı alternatifleri keşfetmek için harika bir adım atmış olursun. Sakın çekinme, her zaman bilgi almaktan ve sormaktan yanayım.
Unutma, bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋