BKM kitabı dene bu arada en aşağıdaki atmış olduğun altın karma denemesi eski baskı olma ihtimali çok yüksek fiyatı o değil çünkü ortadaki ünlüler karmasıda o değil BKM kitaptan al ya da kitapçıya gidip oradan al bir kitapçı olarak tavsiyem
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok sağ ol abi.. Peki mesleğin gereği belki bilgin vardır sormak istiyorum sana, sizde en çok satılan bi ayt denemesi var mı varsa hangi deneme acaba o? Ve senin kesin çöz sınavdan önce dediğin bi ayt denemesi var mı 🥺
Krallar veya ünlüler karmasını al daha fazla yayından soru tarzı görmüş olursun doğrusu fiyatları arasında çok bir fiyat farkı yok istediğini alabilirsin
Sağ olasın abi 🙏🏼 Krallar karmasını almıştım o bitti de başka arayayım demiştim, abi ya bak sana da anlatayım olayı sence normal mi bu ya? Normalde denemelerde ayt doğrum 38-45 arası geliyordu tamam mı, 2021 i bi çözeyim dedim şok oldum moralim falan baya bozuldu 29 doğruyu zar zor yapabilmiştim 😔 sonra da 2019 u çözdüm ayt den 45 doğru çıktı. Şaşırdım vallahi neden böyle oldu inş bu sene geçen sene gibi zor olmaz 😐
Yani olabilir sürekli 45 yapamazsın düşmeler çıkmalar olacak netlerin için amacın sabit tutup yukarı çıkarmak olacak hevesini kırma süren kısıtlı olur istersen
Sana tavsiyem BKM den satın alEvet bu denemeler oldukça kaliteli ve yardımcı olacaktır sana
1
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın ama hem hiç kullanmadığım bi site hem de içim içimi kemiriyor sanki ne kadar çözersem çözim olmuyomuş gibi hissedip bir an önce gidip deneme almak için acele etmek istiyorum sanırım :// geçen sene baya kötü yaptım onun korkusu bu sene de var içimde büyük ihtimal... Bir şey sormak istiyorum, normalde denemelerde ayt den 38-43 arası doğru yaparken 2021 i çözeyim dedim 29 doğruyu zar zor yaptım onada moralim çok bozuldu, ama 2019 u çözdüm onda 45 doğrum geldi vallahi aklım şaştı niye böyle oldu beynim yandı 😟 bi de ayt tarihim konu eksiğim var sence son tekrar videoları işe yarar mı cidden? Hedef 110-120 bin sözelden ama çok zor, obp 70 beni baya geri atar heralde 😔
Olur yaparsın kuzum stres yapma Geçen yıl sınav aşırı zordu onunla kıyaslama yapma Bu arada sözel dersleri benim hocamdan izle Son ana kadar pes etme bu sınavı pes edenler kaybediyor
Çok sağ olun allah sizden razı olsun abla, içimi dindirdiniz... Mesela ablam sayısalcıydı şimdi çoktan atandı fen okumuştu da. Sanki arada bana ağız burun eğiyor gibime geliyor ya bilmiyorum bana mı öyle geliyor. İşte geçen gün bana dershaneye de gitmek istemedin dedi. Kovdum onu odamdan çık dedim bilmiyorum ki bilerek mi yapıyor.. Ben de zaten psikoloji kalmamıştı o an 🥴 yani sence sözelciler dershaneye gitmek zorunda mı? Yani evde çalışıp 100 bin falan yapmak imkansız mıdır onada kafam bozuldu biraz ://
Ben dershaneye gitmedim ailem gitmemi çok istedi Dershane gereksiz yere zaman öldürme Herkesin seviyesi eksik konusu farklı artık YouTube da inanılmaz hocalar var Yaparsın üzme kendini Ben dershaneye gitmeden derece yaptım Sen benden daha iyi yerlere gelirsin inşallah Kimseye kulak asma sen başaracaksın ben inanıyorum 😘
Ay abla allah hep senin gibilerle karşılaştırsın yolumuzu ya.. Anladığım kadarıyla diğerleri gibi bi şeyler başarıp kendini üstün gören, böbürlenen biri değilsin cidden gurur duydum helal olsun inşallah herkes senin gibi olur 👌💖 canım ablam seni tanımıyorum ama hakkını helâl et, kendi anam babamdan bile bi kere şu sözleri duymamıştım...🥺🥰🤎
Rica ederim birtanem yolun hep açık olsun♥️ her şey gönlünce olsun ihtiyacın olduğunda kendini iyi hissetmediginde bana mesaj atabilirsin Öpüyorum seni bol şans diliyorum
Ah abi ah sen sözelci misin ayt tarihde konu eksiğim çok var şu son tekrar videoları işe yarar mı acaba ya 😐 az kaldı inş sosyal bilgiler gelse keşke çok istiyorum
Tamam abi inşallah.. Şimdi ayt denemesi çözüyordum zaten ama bişi sorucam bilgin var mı bilmiyorum ama bak şimdi, normal denemelerde ayt doğru sayım 37-43 arası geliyordu tamam mı, 2021 aytsini çözeyim dedim şok oldum 29 doğruyu anca yapabilmiştim.. O gün moralim ve psijolojim o kadar bozuldu ki 😔 (meğer sınav çok zormuş) sonra da 2019 aytsini çözeyim dedim ondan 40-41 civarı doğrum çıktı. Sence bu normal mi beynim yandı
Önemli olan puan değil beybi önemli olan sıralama zor olunca herkese zor kolay olunca herkse kolay sen çalışmaya devam et sınav zormuş kolaymi seni etkilemez zor olursa sıralamalar değişmez kolay olunca da cunki bilgi seviyesi aynı😊😊 relaks ol çalışmaya devam et😊