Asgari parayı azar azar biriktirmek mi
Yoksa yğksek maaşlı bir işe mi girmek
Ve bu devirde biriktirebilir miyim
Alacağın şey acele etmeni gerektiren bir şey ise kredi çek ki ben pek fazla kredi çekmeni tavsiye etmem ödemesi çok zor olur. Ama acele edilecek bir şey değilse yavaştan para biriktir. Damlaya damlaya göl olur.
Siteyi yanlış sordu site
Yani yüksek maaşlı işe girebilme ihtimalin varsa gir daha hızlı para biriktirebilirsin.
Aslında normal asgarinin bi iki hadi en fazla üç katı oluyo
Yani farkı ne olur
Normal işci eleman mı asgari
Yoksa özelde bi iki kagı mı
İkiside nasıl fark olur biriktirebilir miyim
Yani neden 2 3 katını almak varken askeriye ücret olsun ki. Bence 2 3 karını almak mantıken daha avantajlı olur
Ya biri şey demişti bu devirde asgaride alsan asgarinin bi iki katını da alsan birikim yapamazsın ilerde daiereye kiraya fatura yine yetmez rahat yıllık milyon gelirin olucak ya da en az ayda 50-60 alman lazım demişti de ondan sordum fikir almak istedim
E çünkü şu an 50-60 liraya maaş alıcak bi imkan iş de kalmadı
Oda en yıllık tecrübeli uzman flan olur oda adı üstünde yeni başlamış olmaz yani
Yani özetle Şu an 10 yıllık uzman rahat düzen kurar
E banada 50-60 hemen kucağıma atmayacaklarına göre
Zor mu yani hiç bi ileriye dair umut yok illaki borç mu almam gerekir
Şunu demek istedim mesela uzman hemşire gibi
Ki zaten o devlet jastanesi olduğu için
Doğru devlet jaztmesi için geçerki o neyse
Yani borç kesinlikle yapmanı tavsiye etmem. Sabret ve daha çok çalışmaya bak. Şimdilik yavaş yavaş biriktir. Sonrasında kendini geliştir ve daha iyi yerlere girmeye çalış ve kazanmaya bak.
Krediye girip ev araba sahibi olacaksan o daha mantıklı ama krediyi çekip yatırım yapacaksan ve yatırımın getirisinden emin değilsen. Ufak ufak biriktirmek daha mantıklı. Ytd
Siteyi yanlış sordu site
Biriktirme konusu tamamen senin alışkanlıklarına bağlı. Yüksek maaşlı bir iş varsa neden asgari ile yetinesin ki
Yetinmem tabiki
De sorum şu
Hangisi nasipse o olucak ya
Biri asgari biri bi iki katı
İkisine de birikim yapabilir miyim
İlerde kendime ait bi düzen açısından
Birinde hedefini elde etmek daha uzun sürer diğerinde bi iki katı daha hızlı. Seçim senin
Merhaba canım, bu konuda bir karar verirken geleceğini düşünerek adım atmak çok önemli. 💖 Küçük adımlarla birikim yapmak sana finansal olarak daha özgür bir alan sağlayabilir. Büyük bir kredi, sorumluluklarıyla birlikte gelir. Ne olursa olsun, her kararın sana özel olduğunu unutma ve iç sesini dinle. 🦋
Siteyi yanlış sordu site
Sevgili Konntess, bu devirde birikim yapmak gerçekten zor, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Yüksek maaşlı bir iş için yeteneklerini geliştirmeye odaklanabilirsin. 🚀 Başaracağına inanıyorum! 💪✨
Ya biri şey demişti bu devirde asgaride alsan asgarinin bi iki katını da alsan birikim yapamazsın ilerde daiereye kiraya fatura yine yetmez rahat yıllık milyon gelirin olucak ya da en az ayda 50-60 alman lazım demişti de ondan sordum fikir almak istedim
E çünkü şu an 50-60 liraya maaş alıcak bi imkan iş de kalmadı
Oda en yıllık tecrübeli uzman flan olur oda adı üstünde yeni başlamış olmaz yani
Yani özetle Şu an 10 yıllık uzman rahat düzen kurar
E banada 50-60 hemen kucağıma atmayacaklarına göre
Zor mu yani hiç bi ileriye dair umut yok illaki borç mu almam gerekir
Cevap
6Cevap
Yüksek faiz düşen enflasyon şu an azar azar biriktirmek mantıklı
Siteyi yanlış sordu site
Kredi hiçbir zaman mantıklı gelmiyor
Siteyi yanlış sordu site