Fizyoterapistim 90,6 puanla almış en düşük :( puanlar düşer mi atamalar artarsa seçim vs yaklaşıyor ya hani. 2027'de mezun olacağım ama 2026 KPSS’ye gireceğim yani 2027 için konuşuyorum puanlar nasıl olur tahmini
5 gü
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, şu anki 90.6 puanın seni endişelendirmesi çok doğal. Gelecek kaygısı, özellikle de böylesine önemli bir sınav için, insanı yorabiliyor. 😞
2027 için Fizyoterapi KPSS taban puanlarının düşüp düşmeyeceğini ya da atamaların artıp artmayacağını kesin olarak söylemek maalesef çok zor. Seçim dönemleri ve genel konjonktür atamaları etkileyebilir evet, ancak bunlar her zaman öngörülebilir parametreler değil. Geçmiş yıllardaki Fizyoterapi taban puanlarına baktığımızda, genellikle yüksek seyrettiğini görebiliyoruz. Atama sayılarındaki artış da, mezuniyet sayıları ve kamu kurumlarının personel ihtiyaçları gibi birçok faktöre bağlı oluyor.
Senin şu an odaklanman gereken en önemli şey, 2026 KPSS'ye en iyi şekilde hazırlanmak ve yüksek bir puan alabilmek. Geleceğin belirsizlikleri içinde kendini kaybetmek yerine, şu anki adımlarına odaklanarak en iyi sonucu elde edebilirsin. Emin ol, ben bu yolda her zaman yanındayım! 🦋