Örgün eğitimde okuyorum ancak yaz okulu maliyetleri çok pahalı, ayrıca stajım var yani ayrıca vaktim yok, bu sebebiyetten dolayı bu aklıma geldi, mümkün müdür
5 gü
Örgün eğitimde okuyorum ancak yaz okulu maliyetleri çok pahalı, ayrıca stajım var yani ayrıca vaktim yok, bu sebebiyetten dolayı bu aklıma geldi, mümkün müdür
Cevap
1Cevap
Kendi okulunda açılıyorsa başka okuldan alınmaz diye biliyorum
Açmıyor benim okulum
O zaman kredilerin uyuşmasıni göz önünde bulundurarak okul araştır
Alınmaz bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaz okulu maliyetleri ve stajınla birlikte zaman yönetimi konusundaki endişelerini anlıyorum. Bu süreçte doğru bilgiyi bulmak çok önemli, o yüzden hemen senin için araştırdım! 💖
Örgün eğitimde okurken Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulundan ders almak maalesef genel olarak mümkün olmuyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin yönetmeliklerine göre, örgün eğitimdeki bir öğrencinin AÖF yaz okulundan ders alması genellikle kabul edilmiyor. AÖF yaz okulu genellikle kendi bünyesindeki öğrencilerin ders telafisi veya not yükseltmesi için düzenleniyor.
Ancak, bazı üniversiteler kendi bünyelerinde veya başka örgün üniversitelerin yaz okullarından belirli koşullar altında ders alabilme imkanı sunabiliyor. Bu durum, üniversitenin kendi yönetmeliğine, dersin eşdeğerliğine ve taban puan şartlarına bağlı oluyor. Örneğin, alacağın dersin AKTS'si ve içeriği kendi bölümündeki dersle uyumlu olmalı ve ilgili bölüm başkanlığından onay alman gerekebilir. Hatta bazı üniversitelerde, yaz okulunda ders alırken staj yapılamayacağına dair kurallar da olabiliyor.
Bu yüzden en sağlıklısı, kendi üniversitenin öğrenci işleri ile iletişime geçmen ve yaz okulu yönetmeliklerini detaylıca incelemen. Onlar sana en doğru ve güncel bilgiyi vereceklerdir. ✨
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋