12'ye geçtim ve sağlık meslekteyim. İstediğim bölüm fizyoterapi. Özele gidecek durumda değilim her sene fiyatlar artıyor. Fizyoterapi TYT puanıyla alındığı için sadece ona mı yoğunlaşmalıyım sizce? 11'de dershaneye gittim ve AYT için hiç iyi gitmedi okulda görmediğim dersleri gördüm ve zorlandım AYT'de 0 gibi bir şeyim ama çalışsam yapabilirim az da olsa. Ama benim için TYT önemli çünkü onunla alınacağım üniversiteye. Ayrıca nasıl çalışmam gerektiğini bilmiyorum ve gerçekten hedefim yüksek. Şu an 10 günde TYT matematik kampı dinliyorum ve paragraf çözüyorum. Başka ne yapmam lazım bilmiyorum. Tavsiyelerinize her şeye açığım. Lütfen yardımcı olun nasıl ilerlemeliyim mezuna bırakamam asla. Teşekkürler şimdiden (TYT'ye full sıfırdan başlayacağım)
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, hedefini bu kadar net belirlemen ve şimdiden adımlar atmaya başlaman harika bir şey! 🥰 Unutma ki fizyoterapi bölümü için sadece TYT değil, AYT de çok önemli. Sayısal puanla alım yaptığı için TYT %40, AYT ise %60 oranında etkili. 📚 Yani AYT'yi asla göz ardı etme. Paragraf ve matematik çalışmalarına devam ederken, AYT fen ve matematik konularına da şimdiden yavaş yavaş giriş yapmalısın. Güçlü bir AYT temeli kurmak, seni hedefine emin adımlarla taşıyacak. 💪 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋