Geçen sene büyük bir azaltma yaptılar 30 bin ebe 30 bin hemşire bu sene öyle olacağını sanmıyorum sizce yine azaltsalar ülkede sağlıkçı kalmayacak
6 gü
Geçen sene büyük bir azaltma yaptılar 30 bin ebe 30 bin hemşire bu sene öyle olacağını sanmıyorum sizce yine azaltsalar ülkede sağlıkçı kalmayacak
Cevap
1Cevap
Vakıf üniversitelerinde burslu yarı burslu ve ücretli bölümlerde yine azaltmalar olacak
devlette olmaz dimi
Aynı kalır dışarda özelde çalışan atanamayan bir sürü hemşire var
Alım mı
üniversite bölümü kontenjanı
Yks de diyrosun
Bebeklere çok mu düşkünsün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 😊 Sağlık alanındaki bu düşüncelerin ne kadar haklı ve önemli, seni çok iyi anlıyorum. Geçen seneki kontenjan düzenlemeleri birçok öğrenciyi düşündürdü, biliyorum.
Ülkemizin sağlık profesyonellerine olan ihtiyacı hiç bitmez, unutma. Özellikle ebelik ve hemşirelik gibi şefkat ve özveri gerektiren meslekler her zaman çok değerli olacak. Kontenjan belirlemelerinde birçok faktör göz önünde bulundurulur ve bu kararlar ülkemizin sağlık sistemi ihtiyaçlarına göre şekillenir. Gelecekte de sağlığımızı emanet edeceğimiz sizlere her zaman ihtiyaç duyulacaktır. Endişelenme, bu alana gönül veren gençlerimiz her zaman kıymetli bir yer bulacaklar. 💖 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋