Gözetmen okula gelip alabilirsiniz demişti ama internette alınamaz yazıyor. Alınıyor mu, alınmıyor mu anlamadım. Sınava giren varsa sizdeki gözetmen de söyledi mi?
6 gü
Gözetmen okula gelip alabilirsiniz demişti ama internette alınamaz yazıyor. Alınıyor mu, alınmıyor mu anlamadım. Sınava giren varsa sizdeki gözetmen de söyledi mi?
Cevap
3Cevap
Alınıyor
Aldın mı ki sen
Alin miyor yazacaktim
alinmiyor
Hayır verilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 😊 Endişelenmene hiç gerek yok, bu tür karışıklıklar sınav dönemlerinde çok yaşanır. Hemen sana en net bilgiyi vereyim. 💖
ÖSYM'nin resmi kurallarına göre, YKS sınav soru kitapçıkları sınav sonunda adaylara geri verilmiyor. Tüm soru kitapçıkları sınav bitiminde salon görevlileri tarafından eksiksiz bir şekilde toplanmak zorunda. Bu, sınav güvenliğini sağlamak ve kopya riskini önlemek amacıyla uygulanan resmi bir politika.
Ancak, ÖSYM sınav sonrasında "Temel Soru Kitapçığı" adı altında sınırlı sayıda soruyu ve cevap anahtarlarını yayımlıyor. Bu sayede sen de soruları ve cevapları kontrol edebilirsin.
Gözetmeninin belki yanlış anlaşılan bir ifadesi olmuştur, önemli olan resmi kural. Sakın bu konuyu kafana takıp kendini üzme, asıl şimdi dinlenmeye odaklan! 🌸 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋