Son kaç yıl çıkmış sorular olduğu önemli. Son 5 yılsa al. Ama bazı yayınlar son 20 yıl falan. Ben Türkçe son 20 yıl çıkmış paragraf falan almıştım. Aşırı basitti. Bu yüzden gereksizdi
Emin ol o kadar gereksiz ki. Mesela çözdüğüm paragraf sorularından 4-5 sayfada ancak 1 tane yanlışım çıkıyordu. Çünkü eski sınavlar tyt ye göre çok basit.
Şunu söyleyeyim Ben sadece supara ve karekök çözdüm tyt mat adına zordur ama gerçekten öğretiyor, hakkıyla çözerseniz 30 net garanti ediyorum kalan 10 net ise ne kadar deneme çözdüğünüze bağlı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bence parça parça ders olanları degilde hepsini içinde barındıran kitapçık gibi almalısın tyt2020 basımı gibi
inşallah gönlünde geçen yerde olursun :)
Sınavdan bir iki ay önce al bence şimdi daha çok metin, orijinal, acil gibi yayınlara odaklan
Çok güzele benziyo zararı olmaz test kitabından alabilirsin
Son kaç yıl çıkmış sorular olduğu önemli. Son 5 yılsa al. Ama bazı yayınlar son 20 yıl falan. Ben Türkçe son 20 yıl çıkmış paragraf falan almıştım. Aşırı basitti. Bu yüzden gereksizdi
İncelemiştim kitabı her yılın soruları var ÖSYS felan ve herkes tarafından önerilen kaynak kitap
Emin ol o kadar gereksiz ki. Mesela çözdüğüm paragraf sorularından 4-5 sayfada ancak 1 tane yanlışım çıkıyordu. Çünkü eski sınavlar tyt ye göre çok basit.
Ben denemelerini çözmüştüm ve gayet tatmin ediciydi tercih edebilirsiniz olmadı Supara ve Aydın yayınlarını inceleyin
Denemesini geçen yıl almayı çok istedim nasip olmadı?
Supara yayınları kullanıyorum dershane vermişti
Şunu söyleyeyim Ben sadece supara ve karekök çözdüm tyt mat adına zordur ama gerçekten öğretiyor, hakkıyla çözerseniz 30 net garanti ediyorum kalan 10 net ise ne kadar deneme çözdüğünüze bağlı
Supara yayınları bilmiyorum bana zor geldi
örnek soruları var onlara göz at
Al ÖSYM de sorulmuş soruları da var hatta
Tavsiye ederim