3 gü

YKS’de 30 netten seneye 50k hatta 100k sıralamaya çıkmak ve tıp kazanmak mümkün mü?

acil yardım
normalde mat temelim benim hiç yok. 9. sınıfta boş kağıt vermişliğim var, onun dışında notlarım hep 10 falandı. -2+3 falan bile bilmiyordum. bu sene başı bir iki ay baktım derslere. mat için sadece video izleyip geçiyorum, bir soru çözmüşlüğüm bile yoktu. ona rağmen sene sonu 10 mat nete ulaştım. toplamda 15 netten sene başı sene sonu 53 falan yaptım. gene temelim yok adam akıllı o ayrı tabi. yks'de ise batırdım, toplam 30 net falan bekliyorum, mattan ise 5 d 6 y falan yapmışım, çok kötü yani hiçbir yer gelmiyor. normalde hedefim falan yoktu benim ama sağlık sektörü istediğime karar verdim. özellikle tıp cidden hayalim. sizce seneye çalışsam köpek gibi 50k falan yapabilir miyim? biliyorum imkansız gibi ama cidden çok istiyorum. odak problemim falan yok, kafaya koydum mu yaparım türden bir insanım, 10 saat kafamı kaldırmadan bile çalışırım o derece istiyorum. en azından tıp falan gelmese bile paramedik falan yazarım. ama derece istiyorum en azından 100-150k falan gelir mi? bu şekil çok kötü sıralamadan iyi sıralama yapan var mı hiç çevreniz veya siz? para sıkıntım da yok, özel ders falan da alırım. olur mu sizce bir akıl verin kafayı yiyeceğim
YKS’de 30 netten seneye 50k hatta 100k sıralamaya çıkmak ve tıp kazanmak mümkün mü?