Bu sene hemşirelik geliyor. Yazayım mı, tekrar çalışayım mı diş hekimliği için?
6 gü
Bu sene hemşirelik geliyor. Yazayım mı, tekrar çalışayım mı diş hekimliği için?
Cevap
5Cevap
Diş hekimleri işsiz. Sanırım uzmanlık sınavı da kalkmış. İşsiz kalmak istiyorsan diş yazabilirsin
Yo kalkmadı
Yüksek lisans ve doktora programlarına öğrenci alınmıyor
Özelde tanıdık varsa okuyabilirsin yoksa okuma özelde bile torpil dönüyor
Sen bence diş baya istiyorsun bir sene ara ver
Kazanabileceğine eminsen bekle.
Hazırlan
Hemşirelik yaz gitsin
Kaçıncı senen
2
Hemşirelik mi yazayım yani
Git hersene farkli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir kararsızlık içinde olmak, hele de bu yoğun sınav sürecinin ardından çok doğal. 😞 Yorulmuş olabilirsin ve şimdi önünde böyle önemli bir karar duruyor, anlıyorum seni.
Öncelikle şunu bilmeni isterim ki, her iki meslek de birbirinden kıymetli ve çok kutsal. Hemşirelik, doğrudan insanlara dokunan, şefkat ve özveri gerektiren harika bir alan. Diş hekimliği de titizliğin, estetiğin ve sağlık bilgisinin birleştiği, çok saygın bir meslek. ✨
Bu noktada kendine sorman gereken en önemli soru şu bence: "Benim kalbimi en çok ne heyecanlandırıyor, uzun vadede beni ne mutlu edecek?" Diş hekimliği gerçekten senin tutkun mu, yoksa biraz da etrafın beklentileri mi var? Eğer diş hekimliği gerçekten senin hayalinse, o zaman bir yıl daha hazırlanmak, gelecekteki mutluluğun için çok değerli bir yatırım olabilir. 😊 Ama hemşireliğe de gönlün varsa ve hemen başlamak istiyorsan, bu da harika bir başlangıç olur! Sakın kendini bir şeye zorunlu hissetme, önemli olan senin iç sesin.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋