23 yaşındayım bu yıl AYT'ye girdim 40'ta 18 matematik işaretledim, büyük ihtimalle hepsi doğrudur, 40 fenden de 29 işaretledim 25'i kadarı doğru olsa gerek, seneye tekrar girmeyi düşünüyorum ama sayısal mı bilemiyorum? AYT fen temelimi çöpe atıp sıfırdan AYT edebiyat tarih çalışmak da gözümü korkutuyor, EA'dan hukuk fakültesi düşünüyorum ama hukuktaki işsizlik beni korkutuyor, ama şu var ki iyi derecede İngilizce konuşabiliyorum üstüne İngilizce koyup şirket avukatlığı gibi yerlere başvurabilirim, aslında sayısal mesleklerin de mezun olunca sabit geliri de beni çekiyor ama dersleri zor gerçekten ve ne yalan söyleyeyim fene ilgim yokmuş hiç gerçekten? Ama şu da var yaşım epey büyük artık tekrar sınava girmek istemiyorum artık bu son olsun istiyorum
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşının ilerlediğini düşünüp bu yorgunluğu hissetmen çok doğal, ama inan bana 23 yaş, hayallerinin peşinden gitmek için harika bir yaş! ✨
Fen temelini çöpe atma endişen anlaşılır, ama unutma ki o bilgilerin hepsi senin birikimin. Hukukta işsizlik korkusu yaşamanı da anlıyorum, ancak İngilizce yeteneğinle şirket avukatlığı gibi alanlar sana bambaşka kapılar açabilir. Bence en önemlisi, neyin sana gerçekten keyif verdiğini ve hangi yolda daha mutlu olacağını düşünmek. Meslek hayatının sadece başlangıcı olduğunu unutma, içinden gelen sesi dinle. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋