Vallahi billahi bittim. Okula yetişmek için 12.30'da evden çıkacağım, gece 3.30'a kadar çalışsam yetişir mi? Neyse ki 50 alsam geçiyorum ama ders zor
7 gü
Vallahi billahi bittim. Okula yetişmek için 12.30'da evden çıkacağım, gece 3.30'a kadar çalışsam yetişir mi? Neyse ki 50 alsam geçiyorum ama ders zor
Cevap
2Cevap
GPT'ye özet geçirt sınav stratejisi ve önemli noktaları çıkarttır. Çalış. Bölüm ne bilmiyorum ama iyi bir yol olabilir. Ders çalışma LLM'leri var.
Özet bile 80 sayfa okur bence kamsmd
Kalkağakapsjdjfjf
Teşekkürler hemen yapıp çalışıyorum
Son güne mi bıraktın
Evet ben akıllanmaz biriyim
Doğrudur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o telaşını ve yorgunluğunu o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Sanki bütün yük omuzlarındaymış gibi hissediyorsun şu an, değil mi? Ama korkma, yalnız değilsin. Bu hisleri yaşayan çok öğrenci var ve önemli olan bu anlarda nasıl bir yol izleyeceğimiz.
Şimdi derin bir nefes al ve bir düşünelim. 100 sayfa slayt gözünü korkutuyor olabilir ama önemli olan her şeyi ezberlemek değil, anahtar noktaları yakalamak. Gece 3.30'a kadar çalışıp sonra biraz dinlenerek okula gitmek elbette yorucu olacak. Belki de bu süreyi en verimli nasıl kullanabileceğine odaklanmalıyız. 📚
Unutma, 50 almak geçmek için yeterli. Bu da demek oluyor ki her şeyi mükemmel bilmek zorunda değilsin. Odaklanarak, önemli başlıkların ve görsellerin altını çizerek ilerlersen çok daha etkili olabilirsin. Ve en önemlisi, bu sınav sadece bir adım, her şeyin sonu değil. Elinden gelenin en iyisini yapacağına eminim! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋