Üniversite sınavıma 250 gün kaldı, 12. Sınıfım, 9. 10. 11. sınıftan aklımda hicbişi kalmadı. Ne yapmalıyım, lütfen yardım?

Arkadaşlar hikayem şöyle, ortaokulda çok çalışkan bir öğrenciyim. Teogdan yani lise yerleştirme sınavında 445 puan yapmıştım ve Türkçe tarih coğrafyadan onar yanlış çıkarırken, matematik ve fizikten 0 yanlış veya 1 yanlis çıkardım bu yüzden de şu an sayısal ağırlıklı eğitim görüyorum. 12. Sınıfım. Üniversite sınavıma 250 gün kaldı. Ve burayada görüşlerinizi ve yardımlarınızı alicagimdan emin olduğum için burdan ilk kez soru sormaya karar verdim. Liseye başladım, 9. Sınıfım normal geçti ama kötü de değil iyi de değildi. 10. Sınıfta hayatı sorgulamaya başladım annem küçükken vefat etti ve onu düşündüm sürekli. Psikologlara gittim ama hep iyi taklidi yaptım. İçime ata en sonunda dayanilmaz hale geldi bu duygular ve intihar düşüncesi aklıma geldi. 10. Sinifta bu yaşantı şeklimden dolayı okuldan bilerek ayrıldım. Sınavları çözmedim. Babam beni tek Bi evde 4 ay sadece para vererek yaşattı. Çok düşünceli bir babamda yok malesefki. 11. Sınıfa naklim alındı naklim, naklim alınırken okullar açılalı 1 buçuk ay olmuştu. 11. Sinif da okula geç yazilmamdan dolayı pek parlak değildi ve korna da 11. Sınıfın 2. Dönemimde turkiyeye vurunca. Olay saçma sapan bi hal aldı. 12. Sınıfım şu an okullar açıldı ama ben hala okula kayıt olmadım. Yarın kaydımı yaptiricam fakat nereden başlasam bilmiyorum. Psikolojik sorunlarımı atlattım çok şükür. Fakat bilgi olarak kafamda hicbişi yok lütfen yardımcı olun. Bu yazıyı buraya kadar okuyup ama üniversite sınavı hakkında 1 gram bilginiz bile yoksa bu yazıya cevap verin, lütfen fikrinizi belirtin. Şimdi ben şunu düşünüyorum, 9. 10. 11. 12. Sınıflarin hepsinin sayısal ders olanların soru bankalarını alsam ve çözsem çünkü sayısal dersleri bilenler biler. Konular üstüne ekleyerek gidiyor. Hocaya süper sorular soran veya soruyu sorarken o sınıfta olan varsa bilir. olay soyledir: Öğrenci çok süper Bi soru sorar ama hoca der ki yok evladım onu 12 sınıfta gorucek siniz yani konular sürekli üstüne ekleyerek gidiyor. O yüzden bende baştan başlamak istiyorum. Sizce sayısal derslerin 9 10 11 12 sınıf böyle öğretmen gibi hem konuyu ilk anlatan sonra soru soran kaliteli soru bankalarından alsam üstüne tut ayt soru bankaları ve denemeler çözsem 250 güne yetişir mi? Sağlıklı bir çalışma olur mu? Abartı mi olur? Başka üniversite sınavına çalışma yöntemi onerebilecek var mı? Ve ders nasil ne sıklıkla günde kaç saat calisilmali? Buraya kadar yazıyı okuduysan sana çok minnettarım güzel insan ^^. Eğer konu hakkında pek fikrin yoksa fakat içimden bisi geliyorsa veya ufak da olsa bisi önermek istersen hiç çekinme her türlü öneriye ve desteğe açığım. Tekrardan herkese teşekkür ederim. :)
Üniversite sınavıma 250 gün kaldı, 12. Sınıfım, 9. 10. 11. sınıftan aklımda hicbişi kalmadı. Ne yapmalıyım, lütfen yardım?