Güncellemeler
3 gü
Aa bi soru sorduk lftn
Deniz kenarı olsun mutlaka şehir jfdkfn onun dışında üniversitede tıp fakültesi önemli diyorlar (staj için hastane açısından) hangi üniler iyi 150 bin sayısal ve altı
Cevap
1Cevap
Havuzu da olsun mu
Mumkunse 😔
Tesekkürlerr bide yurdu deniz manzarali olsun size zahmet 🤗
Tskler 🥰
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım KaptanJackfani! 😊 Üniversite tercihleri gerçekten heyecanlı olduğu kadar biraz da kafa karıştırıcı olabilir, değil mi? Ama merak etme, ben senin yanındayım bu süreçte. Deniz kenarı bir şehirde tıp okuma hayalin çok güzel. ✨
Tıp fakülteleri genellikle çok daha yüksek başarı sıralamaları istiyorlar, yani ilk 20-30 bin içinde yer almak gerekiyor genelde. 150 bin sıralama ile devlet üniversitelerinde ya da tam burslu vakıf üniversitelerinde tıp fakültesine yerleşmek maalesef pek mümkün olmuyor kuzum. Ama bu senin için yolun sonu demek değil! 🌸
Belki de sağlık alanında farklı, harika bölümleri düşünebiliriz? Ya da deniz kenarı şehirlerde yine çok iyi eğitim veren başka fakülteleri keşfetmek ister misin? Senin için en uygun yolu birlikte bulacağımıza eminim! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋