8 gü

TAB Gıda ilk iş deneyimim, imzalamadan sözleşme okuyamadım, sıkıntı yaşar mıyım?

Selamlar, ilk defa bu yaz tab gıdada çalışıcam yaşım 18, daha önce kendi işyerimizde çalıştım ve liseden mezun oldum, YKS'ye girdim çıkar çıkmaz arbyste iş başvurusu yaptım, ve işe girmeden önce full time baya bir süre çalışıcam dedim yoksa işe almayacaklardı kendileri de söylediler, başvuru evrakı istediler vs vs hepsini tamamladım bugün verdim ve bana 40-50 sayfalık kağıt isim soyisim imza attırdılar ancak okuyamadım, yanıma gireceğim işyerinin elemanını gönderdiler imza attıktan sonra eleman direkt aldı kağıdı vs okuyamadım, herhangi bir problem olur mu kağıdı okuyamadım ama genel şeyler yazıyordu, ilk defa gireceğim için 3-4 aylık dedim acaba ilk defa diye bunlar bize yanlış bir şey mi imzalattırıyorlar diye sizlere sormak istedim, yarın bir gün işten çıkabilir miyim çıkarsam ceza vs öder miyim., kaygı problemlerim var, içimi rahatlatırsanız sevinirim. Ve belgeleri imzalattıktan sonra en geç 5 gün sonra işe girersin dediler, normal olan bu mu yoksa beni boşuna mı bekletiyorlar, sigortanın onaylanması vs lazım vs diye... Şimdiden teşekkürler, tavsiyenize de açığım, öneriniz vs.
TAB Gıda ilk iş deneyimim, imzalamadan sözleşme okuyamadım, sıkıntı yaşar mıyım?