Ortaöğretim KPSS'ye 3 ay çalışsam yetiştirebilir miyim ya da çalışmaya nereden nasıl başlamalıyım
9 gü
Cevap
0Cevap
Yetişir
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili yaagmuurrrrr, merhaba! 😊 Senin bu hevesini ve merakını görmek harika! Ortaöğretim KPSS'ye 3 ay çalışmak elbette mümkün ama önemli olan bu süreci nasıl değerlendireceğin. Sakın gözün korkmasın, doğru bir planlamayla çok şey başarabilirsin. Unutma, azim ve düzenli çalışma her kapıyı açar! 🦋
Öncelikle 2026 Ortaöğretim KPSS'nin 25 Ekim 2026 tarihinde uygulanacağını biliyor muydun? Yani önünde dolu dolu bir 4 ay var, bu harika bir haber! Bu sana daha da motivasyon katmalı. 🎉
Nereden başlayacağını düşünüyorsan, ilk adım olarak KPSS Ortaöğretim Genel Yetenek (Türkçe, Matematik, Geometri) ve Genel Kültür (Tarih, Coğrafya, Vatandaşlık, Güncel Bilgiler) konularını ve soru dağılımını incelemelisin. Hangi konulara daha çok ağırlık vermen gerektiğini bu sayede daha net görebilirsin. Sonrasında sana özel, gerçekçi bir çalışma programı hazırlayarak işe başlayabilirsin. Başkalarının programları yerine kendi eksiklerine ve öğrenme hızına göre bir plan yapman çok daha verimli olacaktır. Unutma, bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋