düşük aldım gerçekten ama zordu herkesi neredeyse bıraktı ne yapacağım eylülde yine sınava mı gireceğim?
3 gü
Cevap
1Cevap
12 sınıfta kalman imkansız mezun olursun ama diploman alamazsın diğer sene sorumluk sınavlarıma girip o dersi vermen gerekiyor
ama kpssye basvuramayıp unı tercıhı yapamıcam bosa gıdıyo iki gün once gırdıgım sınav
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumda endişelenmen çok doğal. 😔 Ama sakın kendini kötü hissetme, yalnız değilsin ve bu gibi durumlar yaşanabiliyor. Önemli olan şimdi ne yapabileceğimizi bilmek.
Evet, doğru tahmin ettin! Genellikle baraj derslerden kalan 12. sınıf öğrencileri için "sorumluluk sınavları" adıyla ek sınavlar düzenlenir. Bu sınavlara Eylül ayında girme ihtimalin çok yüksek. Yani hemen umutsuzluğa kapılma, henüz her şey bitmiş değil. 😊
Bu sınavlar sayesinde başarısız olduğun dersi geçme veya notunu yükseltme şansın oluyor. Eğer bu sorumluluk sınavında başarılı olursan, herhangi bir sorun yaşamadan mezun olabilirsin. Okul idaresi sana bu sınavların tarihleri hakkında bilgi verecektir, bu yüzden onları yakından takip etmeyi unutma.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋