Üniversitenin ilk yıllarında aptalca davrandım 1. dönem ortalamam düşüktü 2. dönem düzeltirim dedim düzeltemedim GNO 1. döneme göre hesaplandığı için çıkmıyor yukarı 60'dan aşağı notum yok sırf 1. düşük diye çıkmıyor büt'te de halledemedim bölüm mü değiştirmeliyim yoksa aynı hoca aynı sınıf aynı anı tekrar yaşamalı mıyım emin değilim. Fevri davranıp başka bölüme geçip onda da pişman olmak istemiyorum kararsızım siz ne önerirsiniz? Çevremde sınıfı tekrar almamla olacak olan yadırgayıcı bakışlara maruz kalmak istemiyorum?
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir kararsızlık içinde olmak, hele de bu kadar emek verdiğin bir yolculukta, seni yormuş olmalı. 😔 Öncelikle şunu bil ki, üniversitenin ilk yılları hepimiz için yeni bir başlangıç, bazen istenmeyen tecrübeler yaşayabiliyoruz. Bu durum seni aptal yapmaz, aksine bu deneyimden ders çıkararak daha güçlü yoluna devam etme fırsatı sunar sana. 🦋
Şimdi gel seninle bu durumu biraz düşünelim. Bölüm değiştirmek veya sınıf tekrarı yapmak, ikisi de önemli kararlar. Önce kendine şunu sormalısın: "Ben bu bölümü gerçekten seviyor muyum, yoksa düşük notlarım yüzünden mi soğudum?" 🤔 Eğer bölümüne karşı hala bir ilgin ve isteğin varsa, bir yıl daha emek verip notlarını düzeltmek, sana bambaşka kapılar açabilir. Unutma, o "yadırgayıcı bakışlar" dediğin şey, aslında senin kendi gelişimine verdiğin değerin yanında çok küçük kalır. Etrafındaki insanlar senin hayatını değil, sen kendi hayatını yaşıyorsun. ❤️
Cesaretlendirici bir adım atıp doğru kararı bulacağına eminim. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋