ygs de kaç bindiniz ve lys de kaça çektiniz. nasıl yaptınız? lys de uçan tanıdıklarınız veya duyduklarınız var mı? varsa onlar ne yaptı? yorumlarınızı bekliyorum
Cevabın nedir?
imkansız ya moral olsun diye orda burada bunları cok duyacaksın özellikle dersanede hocalar bunu söyler kendni bırakma ders calısmayı bırakma diye ama öyle bir dünya yok yani. genelde yarı yarıya çekerler ama sen o sıralamayla zaten neden lys den bahsediyorsun ki onu anlamadım. en fazla 2 yıllık bir bölüme gidersin bunun ıcın kasma bence
05 Yorumla
Soran+1 yıl900 binden 70 bine çeken tanıdıklarım varda ondan. ben dersanede derece sınıfındaydım kaydırma yaptım yapmasaydım ilk 100bine rahat girmiştim. sayısal olsam zor çekerimde ea olunca zaten önümde 300 bin sayısal 150 200 bin sözel vardır. sıralamamın tek dezavantajı lysye eklenecek puanımın az gelmesi.
- +1 yıl
@highlbd çok kötüsün , insan küçüklerine biraz moral verir ya :(
En İyi Cevaplar
+1 yılBu sene 300 binde olan biri çalışmasıyla 30 bine rahat çekebilir. Net sayıları ve puanlar çok yakın çünkü
010 Yorumla
Soran+1 yılya ben kaydırma yaptım 700 bindeyım eşitağırlığım 40bine çekebilir miyim? önümde çok fazla sayısal sözel var. onlar aradan çıkınca zaten bir 300 bine çıkarım gibi
- +1 yıl
5-6 sıralaman mı 700
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Senin önünde rahat 300 bin sayısalcı vardır. Senin çekmen daha kolay.
Soran+1 yılaynen hatta sözelci bile var baya ben bildiğin gömülmüşüm ya
- +1 yıl
Eşit ağırlık olduğun için avantajın bu işte. Ama sıkı çalışman gerek yinede
Soran+1 yılpeki sence nasıl çalısmalıyım önerdiğin kaynaklar neler kolaydan zora?
- +1 yıl
Edebiyat için bişi diyemem ben sayısalcıyım. Ama matematik için üçdörtbeş ve zafer yayınlarını öneririm
Soran+1 yılpeki teşekkürler
+1 yılbence çekersin ya :) ama tabi eğer lys konularını da az çok biliyorsan ve matematik ve geometrinin de iyi olması lazım
benim bölümde sayısal bnmde sıralama 168 bin bnde lysde 70 bine çekmek istiyorum ( mf 3 ten) işte çok konu var bunca zamana kadar ygs kastım 80 günde lys yi nasıl halledicem bilmiyorum
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...01 Yorumla
Soran+1 yılamiiiin cidden işimiz zor ya umarım hedeflerimize ulaşırız
Gizli Üye(25-29)+1 yıl800 binden 20 bine geçtim arkaşımda 1 milyondan 50bine çektiii her şey mümkün sıkma canınııı sadece motive olllll
221 Yorumla
Soran+1 yılciddi misin eşit ağırlıkmıydınız. neden ygs de düşük yaptınız? ve lysye nasıl çalıstınız?
Cevap sahibi+1 yılEvett eşit Ağırlık. Ben heyecanıma yenik düştüm ygsde normalde ygs notlarım fazlasıyla yüksekti şansızlık olmuştu baya üzülmüştüm ama hırs yaptımmmm çok çalıştım her şeyden feda ettimm 3 ay çok çalıştım ve başardım
Soran+1 yılbende heyecandan kaydırma yaptım. peki nasıl çalıstın günde kaç saat kaç soru? hangi kaynaklardan?
Cevap sahibi+1 yılGüvender ile FEM çözüm sanırımm daha bir kaç yayın dahaa günde 5 saat falan :)) çok değilll anlayarak çalışmak önemlii
Soran+1 yılhaklısın, umarım tm2de 40 bine girerim dua et :)
Cevap sahibi+1 yılOlur canım benimmm üzülmeee :)) çalışşş senn motivastonunu bozmaa yeterkiii :)
Soran+1 yılçok teşekkür ederim :)
Soran+1 yılselam.. aklıma bir soru takıldıda. lysde netlerin neydi. mat geo edeb coğ felan?
Soran+1 yılcanım 700 binlerden 40 bine çeken var gerisini sen düşün. ben çalışmadan geçen sene 700 küsür binden 200 binlere çektim. matematik yapmadan ( 3-5 net felan yani). edebiyattan 36 net felan yaptım ama.. morelini bozma yani önündekilerin yarısı sayısal. kafadan 350 bindesin desek. günde ortalama 9-10 saat çalışsan ilk 120 bine çekersin hatta azmine bağlı dediğim gibi 800 binden 40 bine çeken var her şey sende bitiyor. ben çalısmadan 700 binden 220 bine felan çektim tm 2 yi. tm 3 te 180 bindeydim. kafana takılan bir şey olursa sorarsın. Kolay gelsin
- +1 yıl
ciddimisin sen ya bende 900 bindeyim ama nasıl çalışmak lazım
- +1 yıl
Bunlar yalandır yok devenin bale papucu ben YGS 57 bineceğim kahkihkoh
- +1 yıl
netlerın nasıl matematıkten nasıl yaptın ız
- +1 yıl
ben de 800. bındeyım 20. bıne cekmek ıstıyorum matematıkten kaç yaptın lutfen söylermısınız
- +1 yıl
@zeyno1127 Ben de mezuna kalmayı düşünüyorum ve en korktuğum şey sıralamamı düşürmek. Dürüst olarak cevap verecek olursanız ilk yılınıza göre daha mı çok çalıştınız yoksa daha mı az çalıştınız?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaydirma nasil yapiyorsun ya kaydirma yapan birinden 40 bin e beklemek cok zor lys de de kaydirirsin kesin sen
03 Yorumla
Soran+1 yılparagraflar uzundu stres yaptım, bos bıraktığım yere işaretledim bir sonraki soruyu sonra zincirleme kaza. ilk defa böyle bişe yasadım normalde yapmam
Cevap sahibi+1 yılNasil farkettin peki kaydirma yaptigini? Deli gibi calis cekebilirsin
Soran+1 yıloptiğii verirken bir gariplik olduğunu anlamıştım sonuclar gelince emin oldum
+1 yıl85 ten 60 geldim geçen yıl bu yıl bakacaz :) 20 den 2 ye ,50 den 10 na ,36 dan 10 na çekenler duydum bunun yanında 3 ten 15 e gerileyenlerde :) :)
016 Yorumla
Soran+1 yılooo bende 300 binde 30 a. 900binden 70 bine çekeni duydum. ygsde kaydırma yaptımda 700binden 40 bine çekmem lazım tm 2 yim sence mümkün mü?
- +1 yıl
çok kötü nasıl becerdin kaydırmayı ya çekersin eğer fule yakın yaparsan ama bayağı iyi yapman lazım matematiğin geometrin iyise yaparsın hangi bölüm istiyorsun? :) duydukların doğruysa sende onlardan biri neden olmayasın :D
Soran+1 yılsınavda heyecan yaptım elim ayağım titredi ya. yoksa ilk 100 bine girerdim en kötü 120 bine. özel ders alcam mat ve geodan dersaneyede gidiyorum ama lys mattan 3 konu anca biliyorum. 3 ayda mattan 35 net çıkarırmyım sence geodanda 16 felan
- +1 yıl
geometri ygs iyise geometri rahat çıkar çünkü zaten 20 tanesi ygs tarzında ama matematik çalışman gerekiyor bayağı türev integral biliyorsan çıkar oda
Soran+1 yılözel dersle hallederim ama nasıl çalısıcağımı bilmiyorum yani konuları kac haftaya yaymalıyım günde kaç soru ve hangi kaynaklardan?
- +1 yıl
zambak yayınları matematik iyi bence günde 300 sorunun altına inmemeye çalış konuları anlyıcağın zamana yay anlamadan tek heceyi atlama anladıkça ilerle ve en kısa zaman bitirmeye bak bence :)
Soran+1 yılhımmm mantıklı. türev integral limit çok zor oluyomus ya çalısanlar bile yapamıyomus doğru mu? hiç bulasmıyım mı ve trigonometri ne kadar sürede biter
- +1 yıl
tabi onlar lisenin en sağlam konuları zor ve uzunlar hiç bilmiyorsan 35 net nasıl çıkaracaksın ki 15 i onlardan geliyor neredeyse en azından limite bakabilriisin bence trigonometriyi ne kadar bildiğine bağlı bu :)
Soran+1 yılya ben konuları kısa zamanda halledebiliyorum aslında sorunum soru çeşidi.. 20 neti garantiliycek kadar konu hallettikten sonra limit türev integral çalıscam hayırlısı artık
- +1 yıl
inşallah yaparsın hayırlısıyla hakkını alırsın ama yeter ki çalış :)
Soran+1 yılinşallah ya çalısıcam gerçekten :)
- +1 yıl
burada mı çalışıyorsun :)
Soran+1 yılmotive için arada buraya uğruyorum :D
- +1 yıl
Sayısalda mı?
- +1 yıl
@Elenasynow GB ben150 binden 25 bine çekemedim çünkü sınavdan önce 31 cektim
+1 yılBisi sorabilir miyim TM tüm YGS de 600 bin ya de 500 bındeyim sadece öğretmen olmak istiyorum ya den tercih vericem edebiyata nasıl çalışmalıyım ve en fazla kaç bine cekebilirim bana öneri verebilir mısınız?😌
15 Yorumla- +1 yıl
Abi ya o sinirle bugün 5 te kalkıp ders çalıştım çok iyi yapmam lazım 😌😶
- +1 yıl
Sen fabrikaya başvur senden cacık olmaz
+1 yılBen ygs2de 245 bindeyim veterinerlik istiyorum sizce 100 bine çekebilirmiyim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen almistim kardesim ygs ilk ciktigi girmistim uniyi birakip gelmiatim memlekete neyse sinavdan 325 aldim sonra lysye iyi calistim toplamda 410 aldim.
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi yapmıssın
Sen sıralamanı söyle , aşağı yukarı ne kadar çekebiliceğini söyleyeyim
02 Yorumla
Soran+1 yılygs 5 700 bin kaydırma yaptım :( 41 bine çekmem lazım tm 2 de.. önümdeki sayısal ve sözelciler gidince zaten 300 bin felan kalıyo
- +1 yıl
Boşa uğraşma çekemedim seneye dene
+1 yıl920 binden en iyi kaça çekebilirim eşit ağırlık gerçekçi olarak?
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar neden yalan söylüyorsunuz çekme Mekke ne ayaksiniz
00 Yorumla
+1 yılSayisal mi esit ağırlık mi
015 Yorumla
Soran+1 yıleşitağırlık
- +1 yıl
Bilemem o zaman ben sayisalim ama ea çekmesi daha kolay
Soran+1 yılaynen ea daha kolay
- +1 yıl
Full sayisalci zaten bende 75 bindeyim insallah cekebilirim 30 bine
Soran+1 yılçekersin ya rahat ol 900 binden 70 bine çeken var da ben nasıl cekcem 700den 40 a
- +1 yıl
birşey sorucam nasıl yani bende 900 bininciyim nasıl çalışmaıyım 50 bine ya da yüzbine çekmek için inanamadım y a
Soran+1 yıl@aleynanazlı bir kere matematik konularını halletmek yetmiyor. Otur bol bol soru çöz deli gibi. ben matematik yapmadan çalışmadan sadece coğ göz attım son gece edebiyata baktım. 200 küsür bine çektim. 700 küsür binlerdeydim. çalışsaydım 80-90bin garantiydi. tm isen önündekilerin yarısı sayısal. kafadan 350-400 bindesin. (en kötü ihtimal o da) edebiyata kasma sona bırak onu. coğ harita as odana kalemde yaz üzerilerine hangi bölgede neler yetişiyor. gözün alışsın. Mat ve Geo ya aban. bol bol formül ezberle as çalısma masana. günde en az 200 soru çöz. yapamadıklarını kes dosyala hocalarına sor. kaynak olarak okyanus ve palme öneriyorum. edebiyat ve coğ kesinlikle ordan çalış. ayrıca mattan konu bilmiyorsan youtubede şenol hoca var. onu izle mükemmel anlatıyor. Ama mat ve geoda işin %90nı test çözmek. İstediğin kadar konu bil bir önemi yok. haftada 3 gün deneme ol. son aya girdiğinde hergün ol. Sınav son bir ayda kazanılır unutma. Edebiyat ezberi içinde youtubeda ezber teknikleri felan var
Soran+1 yılben edebiyat eserlerini ordan ezberledim çok işe yaradı. fazla çalısmamıstım. sadece o videoları izleyip göz gezdirdim. son gece bütün edebiyat kitaplarını gözden geçirdim ve 36 net felan yaptım o kadar az çalışmayla. edebiyattan 50 ve üstü yapman mümkün... coğ 20 ve üstü yaparsın dediğim gibi iş mat geoda bitiyor. bol bol soru çöz. elin alışmalı. zaten hepsi formül olduğundan zorlanmazsın mat1 gibi değil. Kolay gelsin umarım yardımcı olabilmişimdir. Son tavisiyem şu ki şimdi bu siteden çık ve çalış. Çünkü ben aylarımı burda milletten tavsiye dinleyerek ve özgüvenimi burdan kazanmaya çalışarak harcadım ve ders çalısamadım. sürekli milletin kaç binden kaç bine çekişini arastırdım. Ve sonuc istediğim gibi olmadı. şimdi burdan çık bir dahada girme. günde 10 saat çalışman mümkün zaten gün 24 saat geriye 14 saat sana kalıyor. 8 saat uyusan, 6 saat sosyal hayatın için yeterli bir süre. Git ve çalış her şey mümkün. 800 binden 20 bine çeken dahi var gerisini sen düşün. şu an yıldız teknikte :)
- +1 yıl
sana ne kaadr teşekkür etsem az moralimi düzelttin Allah razı olsun çok teşekkür ederim yarından itibaren deli gibi çalışıcam 1 milyondan elli bine çeken varsa inş bende çalışınca yaparım tekrar cok amacok sağol uzun uzun uğraşmışsın
Soran+1 yıl@aleynanazlı rica ederim ne demek inşallah istediğin başarıyı elde edersin. hedeflerine ulaşırsın. Unutma gerçekten her şey sende bitiyor. Diğer tavsiye şu. bunu atlamısım ki çok önemli. yaptığın programlar, çizelgeler 10 günü geçmesin. yani 1 aylık çizelge hazırlama. en fazla on günlük olsun. günü gününe saati saatine yaz fakat gerçekten eksiksiz uygulayacağın bir program olsun. Bir kere taviz verince hep veriyorsun. Ve çizelgeyi şu şekilde doldurma. 1 saat mat, 2 saat edebiyat çalısıcam gibi... Konu ismi yaz. Örn: 10:00-11:30 arası logaritma 12:00-13:00 arası logaritma 80 soru çözümü. 15:00-16:00 arası divan edebiyatı gibi olsun. Çünkü hangi konuları hallettiğini görmüş ve tatmin olmus. dediğim gibi en fazla on günlük olsun çizelgen. Duvarına as. bitirdikçe yanlarına tik at. ve sakla kağıtları. Başaracağına inanıyorum. Geçen sene düştüğüm hataya düşmemen dileğiyle. Sevgiler...
- +1 yıl
canım benim çok sağol :*
Soran+1 yıl@aleynanazlı rica ederim ne demek :)
- +1 yıl
@sen43 sen 31 cek
- +1 yıl
@haliiboyıldız8 of bjbjstzczc
Gizli Üye(30-35)+1 yılo benim 120 binden 42 bine. d
09 Yorumla- +1 yıl
Sayisal mi
Soran+1 yıliyi çekmişsin ya ben kaydırma yaptım 700 bin geldim ea yım 40 bine çekmem lazım mümkün mğ sence. önemde çok fazla sayısal ve sözel var onlar cekilince zaten bir 300 bin gelirim
Cevap sahibi+1 yılbaya zor evet sayısal
Soran+1 yılaynen baya hemde sence nasıl bir çalısma yapmalıyım önerilerin neler?
Cevap sahibi+1 yılfizik matematik ağırlıklı çalışmanı tavsiye ederim çünkü çoğu bunları yapamıyo
Soran+1 yılben eşit ağırlığım
Cevap sahibi+1 yılonu bilemiycem o zaman kusura bakma :/
Soran+1 yılönemli değil yinede teşekkürler:)
- +1 yıl
Arkadaşlar bu çekme falan bir ironidir bunlar hevesiniz kırılmasın diye atılan yalanlar
217 den 96 ya çekmiştim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldüzenli ders çalışırsan tabiki yapabilirsin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhangi şehirde giriyosun?
Vardır öyleleri.
00 Yorumla
+1 yılÇok çekmeyin
00 YorumlaVar calısmak kazım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?