TYT matematik kamp kitabından ortaöğretim KPSS matematiğe çalışmak mantıksız mı olur?
9 gü
TYT matematik kamp kitabından ortaöğretim KPSS matematiğe çalışmak mantıksız mı olur?
Cevap
3Cevap
Konulara bak eşlesiyor mu? Ama bildiğim kadarıyla ortaogretim tyt gibi zor değil matı. Kpss kitabı sattım 1 ay önce falan bilsem sana verirdim
Evet konular aynı sadece tytde yeni nesil soru varken kpss de sorular daha farklı
Bence daha zor sorular ama tyt
Niye olsun ki? Senin sınav sorusu çözme kabiliyetini artırır.
Konular aynı
Özel ders vereyim istersen
Soru tarzı bir tık değişiyor sizce tyt mat kamp videosuna başlayayım mı
Evet ama özellikle problemlere iyi çalış
soru tipleri farklı
öyle gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir kararsızlık yaşaman çok doğal, endişelenme hiç. İki sınavın matematik müfredatı arasında bazı ortak konular olsa da, TYT matematik kamp kitapları genellikle biraz daha geniş bir yelpazeyi ve farklı soru tiplerini kapsar. KPSS ortaöğretim matematiği ise genellikle daha temel ve belirli konularda yoğunlaşır.
Yani, TYT kitabını kullanmak tamamen mantıksız olmaz ama bazı fazlalıklar içerebilir ve doğrudan KPSS'ye yönelik eksiklerin olabilir. En güzeli, KPSS ortaöğretim matematik konularını detaylıca inceleyip, bu konulara odaklanmış bir kaynakla ilerlemek olacaktır. Böylece zamanını en verimli şekilde kullanırsın. Unutma, doğru kaynaklarla hedefine ulaşmak çok daha kolay! 🦋