üniversitede fen fakultesi matematik bolumu okumak boş mu sizce? :/
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır değil bence
fark yaratacağını düşünüyorsan boş değil abisi hatta matematik ile uğraşmayı seviyorsan gel mat arkim ol ya lütfen
mat yazdim ve yerleştim
ne güzel tebrikler abisi
bilmiyorum abi ama ya , boş mu ki
bence boş değil abisi bilim dili geliştirmekte katkı sağlamak boş olur mu hiç arf fonksyonu gibi bir fonksiyon yazsan ve resmini paraya basalar boş olur muydu sence
ah ah ben o degilim ama
senin bölüm uygulamalı matematik mi yani apllied matematik mi
nasil yani
fen bölümü matematiği dedin ya muhtemelen uygulamalı matematik diye düşündüm ve sana bilgisayar ve kriptoloji evreninden örnekler vermek için hazırlanmıştım
fen fakultesinde evet. derslerde uygulamali mat tarzi seyler gördüm listede evet ve de pc dersleri alacagiz diye biliyorum. aslinda istedigim çap yapip bilgisayar müh ile beraber goturmek
bravo abisi tebrik ederim abisi gerçekten matematik arkadaşlığında ciddiydim
korkuyorum sadece bilmiyorum yani issiz kalmak vs
he konuya böyle bakıyorsan mat sohbetler boş oldu bugün yine bana bana ağlamak düşer çıra gibi döne döne of çekmek düşer
e boyle bakmak zorundayız kimse kusura bakmasin. tabi sevmek , ogrenmek guzel ama gunun sonunda eve ekmek lazim
güzel kardeşim uygulamalı matematik diyoruz kriptoloi diyoruz algoritma geliştirme diyoruz hele sen bir algortima geliştir bak senin bir daha para diye bir ihtiyacın kalacak mı en başından sana dedim eğer fark yarata bileceğini düşünüyorsan
fen fakultesindeki matta var mi abi dedigin seyler
abisi zaten uygulamalı matematik üzerine uzmanlaşacaksın bilgisayar bilimleri bir fen bilim kimya bir fen bilimi fizik bir fen bilimi mesela fizikten örenk vereyim A star algortması fizkçiler tarafınca tasarlandı neden olmasın
umarim guzel seyler yasanir :(
Saati 500 den matematik dersi versen ekstra bir de sosyal medyadan takı bir şeyler satsan bence çok güzel olur
ogretmenlik degil ama , hani ogretmenlik yapmak istesem mat ogretmenligi yazardim
Arkadaşım var matematik bölümü mezunu dediğim şekil yapıyo o yüzden dedim, düz bölüm okuyup ünivde kalacağım dersen yine okey
yani evet iyi para ozel dersten geliyo dogru o da
Sadece fikir, yapıp yapmamakta özgürsün
Mezun olunca bir çok sektörde veri tabanı yöneticisi, iş analisti, analiz ve raporlama uzmanı, muhasebeci, bilgi teknolojileri uzmanı ve web yazılım uzmanı vb. olarak calışılabilen, güzel bir bölüm.
Boş artık
hangi bolum dolu ki madem?
Hayir cok büyük bir Prof olunabulir
saygi duyar misin mat okuyan birine bolum olarak
Kesinlikle
Sen mat mi okuyorsun
yerlestim , okicam bu yil
Hayirlisi olsun hangi okul peki
onu soylemiyim ama ismi bilindik bi okul. bi itü bi bogazici olmasa da
Kac k yani siralamasi bolumun
kendi siralamam daha iyi ama dedigim gibi oyle itü , bogazici gibi yüksek bi yer degil ama bilindik bi okul
Biliyormusun bende Fizik yazmistim
Tutmadi
Herkes elestirdi ama
Olmasin diye icten dua wdenler bile vardi
ne diye elestirdiler
Bos bölüm filan
Ama seni anliyorum cidden
turkiyede temel bilim okuyanlar deger gormuyo galiba ama yurtdışında cok saygı duyulur
Hedefini ogrenebilirmiyim
Kesinlikle öyle
hedef abi benim ne biliyo musun , yuksek tutabilirsem ort. çift anadala basvurmak. bilgisayar müh cift dal yapmak
Ileriki dönemde peki ne dusunuyon
Mezun olduktan sonra
ben aslinda yazilim alaninda calismak istiyorum , IT'den devam etmek
Hee
Anladim
sence nasil
Olsun gelecekte bana iyi bir matematikci lazim olacak benimde isbirlifine varmisin
dbwkbfmwnfw senin planin ne ve ne okuyorsun
Mantikli
Ben mezun kaldim jdjd
Özelden konussak olur mu
vavs
gonderemiyorum mesaj
Bi daha dene simdi
sadece takip ettiklerin sana yazabiliyomus , ayarini degistirsene
Takip ettim
Istegi Kabul et
takiplesmiyorum kimseyle , ayarlarini degistir ben yazarım
He oke
Tekrar dene simdi
Cidden boş okuma
neden
Sonrasında ne yapacaksın ki
bolum hakkında bilgin var mi?
Çok fazla var
o zaman sonrasinda ne gibi alternatifler var biliyorsundur yani
Dersanede öğretmenlik veya tezsiz yüksek lisans yapıp kpss
ne icin kpss?
Atama için
devlette ogretmenlik icin mi?
Evet
matematik bolumu okuyunca matematik ogretmeni olunmuyo ki , matematik ogretmenligi okumak demedim?
Hayatım matematik bölümü okuyunca bir şey olamazsın öğretmen olmak istersen ya tezsiz yüksek lisans yapacaksın ya da formasyon alacaksın ki formasyonu da vermiyorlar artık.
formasyon kalkmadi , ara sira formunu değiştiriyorlar sadece. matematik ogretmeni dışında da iş sahası var matematikçilerin
bilgilerinizi guncelleyin bence
Tamam -3 netle o bölümü okuyana iş verenin ben... Neyse
-3 net mi? her bolumun siralamasina gore unisine gore kalitesi değişiyor. boyle dusunursen dis hekimi ve pilotlar da issiz. doktorlar da en*yi zaten. kimse is bulamaz bla bla
Nolur yeter darlama beni ya pembe düşlerle bölüm okunmaz
her yazdigin beni sasirtiyo. matematik bolumu okunmasina da pembe düşler dendigini gördüm ya pes. bence kendi bilgilerinizi guncelleyin. veri analizi , bankacilik , öğretmenlik , akademisyenlik , IT alaninda bazi pozisyonlarda matematikciler calisiyor. cok tesekkur ederim ama harika motivasyon gerçekten. cok merak ediyorum siz ne iş yapıyorsunuz , ne okudunuz ve size gore ne okunmali
Fen edebiyat farklı matematik bölümü farklı. Ahh ahh yordun beni
matematik bölümü fen fakültesi çatısı altındadır. fizik , biyoloji , kimya , matematik bolumlerinin fakültesinin adı FEN FAKÜLTESİ. okudugunu mu anlamiyosun yoksa bilgilerin milattan önceden mi kalma
Hayatım fen fakültesi altında olmayan matematik de var
sordugum soru basliginin aciklamasini okudun mu? fen fakültesi matematik bölümü diye yazmistim da
Sana en başından beridir fen fakültesi matematik bölümü kötü okuma diyorum anlasana ya
ben de sana neden dedim. dershane ogretmenligi ve atama lazim vs dedin. ama bu fen fakultesi mat mezunlarinin seçeneklerinden sadece bir tanesi ve ben bunu yapmayi dusunmuyorum bile. sana gore boş olmayan bi bolum soylesene? sen ne okudun? ne is yapıyorsun? cok merak ettim
Bence üniversite okumak boş. Mesleğimi napacan sanane ya
üni okumak boş demek sjwbdm anladım. her sey para değil bilmem farkinda misin? üniversite hayatında kendini ortamlara vermezsen cok farkli kapilarla cok farkli vizyonlarla tanışırsın. ama uni okumayi direkt boş bulan biri için ne diyebilirim ki zaten , anlamazsin. meslegini yapacak değilim ama soylemekten neden çekindin ki?
Her şey para. Bu kadar net. Mesleğimi söyleyecem sizin gibiler haketmiyor lafı dicen daha da delirecem lütfen yorum yapma
her sey para degil iste. dunya kadar paran olsun , bazi seylere sahip olamiyosun. burada yoksulluk veya romantizm guzellemesi yapmiyorum. sen benim bolume bos dedin nihayetinde , ben senin meslege laf desem neden gocunacaksin?
Bilgisiz laftan anlamayan insanlara tahammülüm yok benim. Her şeyin para olmadığı bir dünya yok. Her şeye sahip olursun parayla. Seni engellemek istemiyorum yeter yazma lütfen.
tamam abi dedigin olsun sadece cok merak ettim meslegini