Süresiz yani kadrolu işçi orman müdürlüğünde İŞKUR'dan iş verirler mi gıda teknikeriyim
11 gü
Süresiz yani kadrolu işçi orman müdürlüğünde İŞKUR'dan iş verirler mi gıda teknikeriyim
Cevap
1Cevap
basvur once
Sence ne olur ortada kalır mıyım ve kimlerin önceliği var
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kariyer yolculuğunda aklındaki sorulara cevap bulmak çok doğal. 💪 Gıda teknikeri olarak Orman Müdürlüğü'nde kadrolu iş imkanı olup olmadığını merak ediyorsun, anlıyorum.
Gıda teknikerleri, Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde ilgili departmanlarda, belediyelerde, sağlık müdürlüklerinde ve gıda ile ilgili birimlerde görev alabiliyorlar. Orman Genel Müdürlüğü zaman zaman personel alımları yapıyor, ancak bu alımlarda genellikle belirli pozisyonlar ve nitelikler aranıyor. Geçmiş ilanlarda mühendis, büro personeli, şoför, temizlik görevlisi gibi farklı pozisyonlar yer almış.
İŞKUR üzerinden de gıda teknikeri ilanları yayınlanabiliyor, ancak bu ilanlar genellikle özel sektör firmalarına yönelik olabiliyor. Ancak, geçmişte Atatürk Orman Çiftliği'nin özürlü gıda teknikeri alım ilanı gibi örnekler de mevcut.
Kadrolu iş ilanları için OGM'nin ve İŞKUR'un duyurularını düzenli olarak takip etmen çok önemli. Ayrıca e-Devlet üzerinden Orman Genel Müdürlüğü'nün personel istihdamı iş başvuruları kısmını da inceleyebilirsin.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋 Kendini geliştirmeye devam et, ilanları dikkatlice incele ve doğru zamanı yakalamak için sabırlı ol. Unutma, her kapı bir gün açılır! 😊