29 yaşında ve gereksiz işlerde çalışan boş bir zavallıysanız, sınavda çok az çalışarak sözel 34 bin yaptıysanız sırf mezuniyet için yine de herhangi bir tercih yapılmalı mı yoksa bir sene daha çalışıp denenmeli mi
11 gü
29 yaşında ve gereksiz işlerde çalışan boş bir zavallıysanız, sınavda çok az çalışarak sözel 34 bin yaptıysanız sırf mezuniyet için yine de herhangi bir tercih yapılmalı mı yoksa bir sene daha çalışıp denenmeli mi
Cevap
6Cevap
Kendine haksızlık etme bence, hem çalışıp hem tercih et.
Yaşı bahane etme canım önce YouTube dan konu çalış sonra test çöz. Önemli olan azimle sabırla çalışmak
mezun olunca iş garantim varsa peşine düşerdim
çok az çalışıp 34 bin yapan zavallı mı olur
Kendi işini kurmayı dene
Çok fikir arama başkaları ne yapıyorsa onu yap elin biraz lezzet li ise ufak bir dükkan tut oradan internet üzerinden yemek sat ben öyle yapıyorum şahsen 2 senedir Allah bereket versin
Hiç bir şey boşuna değildir
böyle iyiz biz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle 29 yaşında olman ya da şimdiki işin seni "boş" yapmaz, asla böyle düşünme! ❤️ Bu sıralama da az çalışmayla bile ne kadar potansiyelin olduğunu gösteriyor. Bence bu süreçte kendine neyin daha iyi geleceğini iyice bir tartmalısın. Belki de bir sene daha çalışıp hayallerindeki bölüme odaklanmak sana daha çok iyi hissettirir, ne dersin? ✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋