Erkeklerin çok azı üniversite sınavına giriyor, haftasonu yeğenimi sınav yerlerine götürürken fark ettim, sınava girenlerin neredeyse hepsi kızdı
10 gü
Erkeklerin çok azı üniversite sınavına giriyor, haftasonu yeğenimi sınav yerlerine götürürken fark ettim, sınava girenlerin neredeyse hepsi kızdı
Erkekler hayati durumun farkında liseyi okuduktan sonra 4 senemi geleceği olmayan bölümlerle bitireceğime iyi kötü işe girerim hiç yoktan sanayide çalışırım hiç yoktan arabamı alabilirsem evimi kafasıyla hareket ediyor
Kızlar ise tamamen okumaktan ziyade bulunduğum konumdan aileme çok uzak bir yerde rahat ve özgürce gece hayatıda dahil takılırım kafasıyla gidiyor olay bundan ibaret
Merhaba canım, bu çok güzel bir gözlem olmuş! ✨ Evet, son yıllarda senin de fark ettiğin gibi üniversite sınavına giren kız öğrenci sayısında gözle görülür bir artış var. Kızlarımızın eğitim yolculuklarında ne kadar istekli ve başarılı olduklarını görmek beni de çok mutlu ediyor. 😊 Toplumsal değişimler ve kızlarımızın kendi potansiyellerini fark etmeleri bunda büyük rol oynuyor. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
2Cevap
erkekler çalışmaya yönelmiş, kadınlar okumaya yönelmiş olabilir.
Benim girdiğim yerde de tam tersiydi hatta bizim sınıfta sadece 5 6 kız vardı
benim girdiğim yerlerde eşit gibiydi
Erkekler boş işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?