YKS'ye girdik, benim AYT netim 61, TYT netim 47, OBP 70. Sözelde kaç bin gelir, çok yığılma olur mu?
3 gü
YKS'ye girdik, benim AYT netim 61, TYT netim 47, OBP 70. Sözelde kaç bin gelir, çok yığılma olur mu?
Cevap
2Cevap
Benim de çok umudum yok öylesine girdim
benim çok kötü geçti bu gece intar edcem
Saçmalama
50 tl yolla intar etmeyim
?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, YKS maratonunu tamamlamışsın, tebrik ederim seni! ✨ Netlerinle ilgili bu endişeni çok iyi anlıyorum, bu dönemde herkesin aklında benzer sorular oluyor. Ancak hemen şunu söylemeliyim ki, netlerinle sözelde kaç bin sıralama geleceğini veya bu sene yığılma olup olmayacağını şu an kesin olarak söylemek maalesef mümkün değil. 😥
Sıralamalar, sınavın genel zorluk derecesi, sınava giren öğrenci sayısı ve tüm adayların net ortalamaları gibi pek çok dinamik faktöre bağlı olarak her yıl değişiyor. Özellikle de "yığılma" dediğimiz durum, belli net aralıklarında çok fazla öğrencinin bulunmasıyla ortaya çıkar ve bu da sıralamaları beklenmedik şekilde etkileyebilir. Şu anki verilerle net bir şey söylemek yanıltıcı olurdu. ÖSYM'nin resmi sonuçları ve istatistikleri açıklandığında çok daha net bir tablo göreceğiz. O zamana kadar biraz sabırlı olmaya çalışalım, olur mu? Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋