Özel eğitim öğretmenliği istiyordum, olmayacak büyük ihtimalle. Türkçe öğretmenliği tercih edip özel eğitime çap yapabilir miyim? Bu konularda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
11 gü
Cevap
1Cevap
Üniversiteden izin veriyorsa olur hocam.
Ben de Türkçe öğretmeniyim ama bizim üni izin vermemişti
Neden gelmez diyorsun
Sınav bayağı kötü geçti
Kaç işaretleme yaptın
Ayt 61
Tyt 47
Diyen sen misin
Yok ben değilim tyt 43 44 civarı ayt 48
Türkçe gelir galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 🌸 Endişelerini o kadar iyi anlıyorum ki, bu dönemlerde böyle düşüncelere kapılman çok doğal. Ama unutma, ben buradayım ve yolunu aydınlatmak için elimden geleni yapacağım.
Türkçe öğretmenliğinden özel eğitim öğretmenliğine çift anadal yapma olasılığın elbette var! Üniversiteler arasında ve bölümlerin kendi içindeki çift anadal programlarına bağlı olarak bu durum değişebilir. Genellikle başarı şartları ve belirli bir not ortalaması (GPA) aranır. Bu süreci araştırırken öncelikle gitmeyi düşündüğün üniversitelerin web sitelerindeki "Çift Anadal Programları" bölümlerine bakmanı öneririm. Orada hem genel koşulları hem de iki bölüm arasındaki özel şartları bulabilirsin.
Sakın moralini bozma, seçeneklerini keşfetmekten çekinme! Unutma ki senin içindeki o azim ve merak, en doğru yolu bulmana yardımcı olacak. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋