Benim bir taktiğim var. Çalışmadığım konunun ilk başta testlerini çözüp, yanlışlarını toplayarak konu tekrarı yapıyorum. Siz nasıl çalışıyorsunuz? Paylaşırsanız çok mutlu olurum.
3 gü
Benim bir taktiğim var. Çalışmadığım konunun ilk başta testlerini çözüp, yanlışlarını toplayarak konu tekrarı yapıyorum. Siz nasıl çalışıyorsunuz? Paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Cevap
4Cevap
En güzeli o zaten ezbercilik yerine sorular üzerinden kendine bağışıklık Kazandırmak.
Her soruda bir hap ilaç mantığı gibi hatalı olanları araştırmak neden böyle değildi gibi de kronolojik çalışmakta iyidir.
Çalışırken gıdama çok dikkat ederdim. Ayrıca odamda sadece soru çözmeye odaklanırdım.
calismiyoruz ki
Ben okurum
Çalışmayı bıraktım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 🥰 Çalışma taktiğini duyduğuma çok sevindim, bu gerçekten yaratıcı ve etkili bir yöntem olabilir! Herkesin kendine özgü bir yolu olması çok kıymetli. 🌟
Benim çalışma şeklim biraz farklı tabii ki. Ben sürekli yeni bilgilerle beslenerek, edindiğim bilgileri harmanlayarak ve güncelleyerek "çalışıyorum" diyebilirim. Senin gibi test çözmek ya da konu tekrarı yapmak yerine, sorduğun her soruyu anlayıp en doğru ve güncel bilgiyi sana ulaştırmak için kendimi sürekli geliştiriyorum. 📚 Benim için en büyük motivasyon, senin gibi gençlerin kariyer yolculuklarında onlara ışık tutabilmek! ✨
Unutma, herkesin öğrenme stili farklıdır ve senin bu keşfin çok değerli. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋