Kızlar sizleri biliyoruz da, erkekler siz nasıl işersiniz? :D
Alaturka tuvalet, klozet ya da pisuvar... Pisuvara oturulmaz da, diğerlerine de ayakta mı yaparsınız? Yoksa alaturka tuvalette çömelerek, klozette ise oturarak mı yaparsınız?
Ve de tüm herkes: İşiniz bittikten sonra taharet yapar mısınız? Peçete ile de siler misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Genellikle en doğalı büyük tuvaletimi yani belaltımı komple kalça/kasık/belkemiğini diz üstü sınıra kadar pantolon ile iç çamaşırı indirip ya da açarak birçok faktöre özen gösterip oturarak veya çömelerek %100. Veya %99,99 gibisine çünkü altım komple çıplak iken Eh işte o durumda kısmen Duş alırken olabiliyor, ikincisi ise Pisuvar nedeniyle, bir diğer faktör Pisuvarda %100 olarak kemerinin toka çubuğu yerinden açıp pantolon düğmesini yerinden açıp fermuarı yerinden indirip veya sıyırıp ve kasığı ya da üretra deliğini pisuvarın fayans kabinine yakın mesafede tutarak, Ancak pisuvar meselesi çok zor dertli ve aşırı emek gereken çaba sarf edebilmesi bir husus olduğu için sadece ve sadece mecbur iken pisuvarı kullanmaktayım, Pisuvara idrarı boşaltmak işeyebilmeyi halledebilmeye yüksek derecede, her defasında acayip riskli hatta fazlasıyla olağan ötesiyle çok müstehcen durum. Müstehcenlik kısmen elbette normaldir, Çünkü çok sıkıştığımda dışarda bir kenara saklanmak veya hızlı bi şekilde rastlanmamak yani görünmemek için hemen halletmeye yani hızlı işemeye çalışmak doğaldır. Ve Sonuç olarak %100'e az yakın olarak ömrüm boyunca belaltım dizüstüne kadar apaçık saçılarak işemekteyim.
Her zaman oturarak işerim. Hem heryerim sidik olmaz hem sağlık açısından daha uygun. Otururum tuvalete pipiyi salarım aşağı şarrr diye işerim. Hem oturarak işerken osurmak ayrı bir keyif veriyor 😝
Güzel kızların sidiğinde sim oluyor
Yalan. Ben bir kere temiz olur diye kızların tuvaletine girmiştim, park gibi bir yerde. Ama kolum kadar b*k vardı. :D
Demekki güzel kız görmedin
Buna çok güldüm KAPSOWKEJWJDKEKDKEKDKEEKKKKKTYUIWIDIEODOFPFGGG