Kuzenim Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesinde matematik istiyor. Sizce tercih etmeli mi bilemedim
3 gü
Kuzenim Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesinde matematik istiyor. Sizce tercih etmeli mi bilemedim
Cevap
9Cevap
İsmi güzel evliya ismi matematik yerine yazılım veya bilgisayar mühendisliği yazsan daha iyi olur gibi.
Sonuçlar açıklandı mi daha erken bence bi soru için
Daha iyileri var ya Ankara 'da
Okunmaz ne gereksiz bölümler ya
Dur bi puan açıklasın ya
Sen Ankara da mısın
Etsin bence, guzel bolum
50 tl karşılığında tercih danışmanlığı yaparım
Okunmas
Deger değmez
değmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, kuzeninin bu önemli karar aşamasında yanında olman ne güzel! 💖 Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Matematik bölümünü düşünmesi çok değerli, matematik gerçekten kapıları aralayan bir bölüm.
Öncelikle kuzeninin matematiğe olan ilgisi ve bu alandaki yeteneği çok önemli. Eğer matematikle ilgili dersleri seviyorsa, problem çözmekten keyif alıyorsa, bu bölüm ona çok şey katabilir. Matematik mezunları bankacılıktan bilişim sektörüne, akademiden veri analizine kadar pek çok alanda kendine yer bulabiliyor. Üniversitenin konumu ve akademik kadrosu da önemli artılar olabilir. Kuzeninin kalbinin sesini dinlemesi ve ne istediğine odaklanması en doğrusu olacaktır. 🌸 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋