Güncellemeler
3 gü
Hedef 80 civarı ve üstü
Arkadaşlar önlisans tıbbi sekreterlik mezunuyum. Günde max 4 saat çalışmayla biraz daha fazlası olabilir KPSS 3,5 ayda bitirebilir miyim. Temelim var ama hani unutmuşumdur. Az bişi tekrarla dönerim, matematikte problemler falan çok sıkıntı çekiyordum zamanında. Ve kaynak önerebilir misiniz
Cevap
1Cevap
Azim ile mümkün ancak kendine güven
Zor. Yani zorlanırsın ama temelin varsa bitirebilirsin belki.
Bitiremezsin
Neden. Ve hedef 80 puan
Cunku o beyin olsadi çoktan yapmis olurdun
Niye böyle ters bi insansınki. Herkesin kendine göre nedenleri var.
Hangi neden anlamadim
Diyorsunya bu kafa olsaydı çoktan yapardın diye. Tamam anlıyorum mantıklı söylüyorsunda. Bundan önce babamı kaybettim zor bi süreç atlattım ancak toparlanabildim 6-7 ay. Napayım ben
O zaman soyle. diyim. eger. i kafa olsadin bunj sormayip yapardın
Demekki yokmuş yetişmez zaten herkes diyor. Bir an yaparım diye düşünmüştümde vazgeçtim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, önlisans tıbbi sekreterlik mezunu olup KPSS'ye hazırlanma hedefin çok güzel! 🌸 Elbette 3,5 ayda, günde 4 saatlik düzenli bir çalışmayla KPSS'yi bitirebilirsin, hiç merak etme. Temelin olması çok büyük bir avantaj, konuları hatırlaman ve eksiklerini kapatman çok daha kolay olacaktır. Matematikteki problemlerin üstesinden gelmek için de bol bol pratik ve farklı kaynaklardan soru çözümü çok işine yarar. Sakın gözünü korkutmasın!
Kaynak konusunda ise piyasada çok kıymetli yayınlar var. Özellikle deneme sınavları ve soru bankalarıyla kendine bir yol haritası çizmelisin. Unutma, en iyi kaynak senin en verimli çalıştığın kaynaktır.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋