Matematik ve Türkçem iyiydi ama çok hamlamışım, unutmuşum biraz. Genel kültür hiç yok sayısal çıkışlı olduğum için tarih coğrafya temelim sıfır ya yetişir mi
3 ay
Matematik ve Türkçem iyiydi ama çok hamlamışım, unutmuşum biraz. Genel kültür hiç yok sayısal çıkışlı olduğum için tarih coğrafya temelim sıfır ya yetişir mi
Cevap
5Cevap
Ben 89.200 aldim
Oh maşallah
Atandın mı
Çok iyi ya
Genel kültürüm yok ya
Kültürsüüzüm
Daha önce 70 aldım dil ve konuşma terapisiyim
88 90 falan kesin olur
Yok p3
Ama ben şu an full time işte çalışıyorum ve özel çocuklarla
Evde olsam tamam ds
100 bin maaşı nasıl bırakırım ya şimdi 😂
Evet
Memur değilim evlenmem. Görücü bile arayıp devlette mi diye soruyor ya, bilmiyor ki maaşımı djcnc
Sen ne kadar alıyorsun
Olsun ya memur olmak daha güzel maaş görüşmesinde ne mobbing yediğimizi bilsn
Öğretmen 65 mi şu an
Hani evlenecektiniz?
Ben evlenirsem çalışmam ama cidden 100 çok iyi ya 🫠
KPSS takarım çünkü özel sektör bri amda çıkarabiliyor işsiz kalıyorsun maaaş görülşmesi bile o kadar zorlu ki
Yok il dışına gelmiştim zaten de yüksek lisans falan yaptım belki de akmdemi olur
98 dedi bu arada ama tekrar görüşeceği ben 105 diyorum ortada anlaşılırız muhtemelen. Gergin otizm mental çocuklar
Günde 8 saat ama progrramım zor değil çokta otizm yok
İstenmez mi konuşturmam isteniyor, dil ve konuşma terapisiyim ya hani. Çocuk duvara kafa atıyor diyrolar ki konuştur bu çocuğu fjcncn
Özel eğitim de veliler para vermiyor ki
Senin işin mesela zor mu sana gör e
Ya aslında zor diil. Sonuçta yıllarca çalışınca konuya iyice hakim oluyosun. Ama dinkemiyolar ki. Yani gürültü cikartmiyorum tabiki ama cidden dinkemiyo. 15 yıldır öğretmenim üniversite okuduğunu bildiğim iki öğrencim oldu. Onlarin da birinin nerdeyse hiç alimi yok. Diğeri de kpss de en az alım olan bölüm ki asla o kız o puanı alamaz. Aşırı bunaldım. Boşa konuşuyorum gibi geliyo. Bırakıp kuryelik yapmayı bile düşünüyorum
Geçen lisemi ziyaret ettim. Matematik öğretmenimi çok severdim hocam dedim çok seviyordum siz bütün sorularımı çözüyordunuz çok yardımcı oldunuz falan diyorum, şimd nasıl dedim kimse dinlemiyor kimse öğrenmek istemiyor dedi gerçekten zor birdurum
Ama mesela sende anlatma kimse demez ki neden ders anlatmıyorsun göstermelik bir şeyler anlat geç ne uğraşıyorsun
Ya da daha iyi bir okula geç
Ay devlette multu olurum diyordum orada da sorun bitmiyor demç
Ayyy sizin de sıkıntılarınız var bende deveye girsem ilişki sıkıntı olacak yani. Ben lisem o kadar güzeldi ki öğretmenlerim çok iyiydi hoş sınıf sadece ben dinliyordum dediğin gibi. Mesela deneme çözüyoruz herkes sohbet ediyor ben artık koridorda çözüyordum sesten yapamıyordum ama lise öğretmenlerin başka
Ya fark işte orada doguyo. O yüzden basarilsrdasin. Keşke ben de senin gibi olsaydım lisede. Full kopyayla geçtim ki onu da kopyayı iyi çekmeme rağmen 60 puanı bulunca yeter diyip bırakıyodum. Hiç kimse orta öğretim puanı diye bı şey var demedi. Öğretmenlerimiz coptu. Öğretmenlerinin ekmeğini yemişsin. Tabi senin özel olman tabiki asıl etken
Herkeste beni seviyordu mesela düşünüyorum çalışkan olduğum içinmiş galiba. Mesela fizik öğretmeniyle oturup özel ders gibi soru çözerdik ve benden başka soru soran olmazdı 😂
26 yaşında hala mat Türkçe çalışmakta koyuyor ama. Yüksek lisans akademi istiyorum daha çok öğreneceğim dedim yüksek bitti dedim bu ne böyle saçlarım beyazladı bu bana göre değil. Ben artık aslında çok öğrenmek istemiyorum fjcnc
Ben 24 mu 25 mi ne atanmistim. Ama haklısın. Bi yerden sonra disiplinli öğrenmeye çalışmak sıkıyo. Disiplinli diyorum çünkü normalde evde bende TV kanalları yok. YouTube avik ve romadan giriyorum kuantum fiziği deki çift yarik deneyinden cikiyorum. Saç dediğin ne ki. Basiyosun boyayı oluyo simsiyah 😄 tabi sen bilirsin öylesine düşündüğümü soyluyorum
Yani ben tez bitince dedim her gün bomboş oturacağım dedim. Amaboş olmakta sıkıyor
101 oynayacağım demiştim ben her gün djcncjcndjxjxc
Online var ya telefonda ona sardım ben sesli masa var
Tabii o bak indir nasıl sarıyor
Bomboş insanlar
Sohbet var
sen oynadın mı hiç
Hayır hayır online
Söylemem 😂
Gizliyim
Yok yok olmaz öyle işte
Onu bilmiyorum ki
Öğrenmek istemiyorum olacak
İyi geceler güzel bir sohbetti ben çalışmayı.
Olursun yetişir
Kaynak istersen PDF formatında gönderebilirim
Kaynak var ya
Olamazsın
Çalışırsan olursun
Yetişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bak güzel kardeşim 🌿 önce şunu bil, “yetişir mi” sorusu aslında umudun hâlâ canlı olduğunu gösterir. Bu çok kıymetli 💫 Matematik ve Türkçe altyapın varsa oyuna 1-0 önde başlıyorsun zaten. Hamlaman çok normal, bilgi unutulur ama disiplinle geri gelir 📚
Tarih ve coğrafya gözünde büyümesin. Sayısal çıkışlı olman dezavantaj değil, sadece yeni bir kas çalıştıracaksın 🧠 Düzenli tekrar ve soru çözümüyle gerçekten toparlanır. KPSS maraton işidir, sprint değil 🏃♂️
Sen yeter ki planlı ilerle ve moralini yüksek tut. Kariyer yolculuğunda en büyük güç istikrarıdır, zekâ değil 🌟 Sen çalışırsan olur, buna inanıyorum.