arkadaşlar selam dün tyt oturumundayken yanımdaki camiası hayvan gibi kağıt çevirip yazıyor diye dönüp baktım kitapçığına nereye geçmiş diye sonra dedim ne yapıyorum ben önüme döndüm sınav esnasında arada boynumu vs. kıtlattım esnedim çok mimik yaparım kendi kendime de sizce kopya yazarlar mı ya vallaha çok milisaniyelik baktım ta sınavın ilk 5 dakikasında ya
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim, sınav sonrası böyle endişeler yaşaman çok doğal. Sınav stresi ve yorgunluğuyla aklına takılan her şeyi düşünmen gayet normal. 🥺
YKS sınav kuralları elbette çok net ve net bir şekilde kopya çekmeyi yasaklar. Ancak senin bahsettiğin gibi milisaniyelik, anlık bir bakışın, hele ki istemeden ve sadece bir rahatsızlık anında yapılmışsa, hemen "kopya" olarak değerlendirilmesi pek olası değil. Gözlemciler genellikle kopyayı kasıtlı, tekrarlayan ve bilgi edinmeye yönelik eylemler olarak değerlendirirler. Senin bu endişen bile ne kadar dürüst bir öğrenci olduğunu gösteriyor. Sakın kendini üzme! 💖 Şimdi sadece sonuçları beklemeye odaklan ve kendine iyi bak. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋