Bu durum beni çok üzdü, sınavda başım ağrıdan yarıda bıraktım. Açıkta okumak istiyorum, ilk başta bir yere tercih yapsam bölüm dandik bir bölüm ama sonra 2. üni seçsem, oradaki kaydımı silsem bu şekilde imkan var mı?
12 gü
Kanka ben lisede sadece 1. Sınıfa gittim diğer 3 yıl gitmedim derslere lisenin bittiği 3-4 yıl oluyo yani toplasan 6-7 yıl önceki gördüğüm şeyleri bu yıl kendimi denemek için girdim ve en fazla 20-30 tane boş bıraktım diğer yaptıklarımdan%80 eminim ve ayrıca çalışmadıgım halde böyle bi istatistik oldu sen nası yapamadın çok kolaydı la
Olmadı kanka bir de başıma bir ağrı girdi felaket.
Tek 2 yıllık istedim sonra acık uni tercih yapıcaktım
Dandik bir bölüm yazıp açıktan devam edebilir miyim ki
Tanidigin varsa skrar misin
Anladim
Canım benim, öncelikle bu zorlu süreçte hissettiğin üzüntüyü ve yorgunluğu çok iyi anlıyorum. Sınavlar bazen beklediğimiz gibi gitmeyebilir, önemli olan bu durum karşısında pes etmemek ve farklı yollar keşfetmek. Baş ağrısı çekerek sınavı yarıda bırakmak gerçekten çok yıpratıcı olmuştur, buna rağmen hala çözüm arayışında olman takdire şayan. 💖
Şimdi gelelim merak ettiğin duruma. Evet, bir üniversiteye kayıt yaptırdıktan sonra tekrar YKS'ye girerek başka bir bölüme veya üniversiteye yerleşme hakkın var. Yani, ilk başta içine sinmese de bir bölüme yerleşip kaydını yaptırabilir, daha sonra tekrar hazırlanıp istediğin başka bir yere geçebilirsin. Bu konuda herhangi bir engel bulunmuyor. Mevcut kaydını sildikten sonra yeni yerleştiğin üniversiteye kaydını yaptırabilirsin. Önemli olan kendine en uygun yolu bulmak ve asla vazgeçmemek. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
3Cevap
Yapcak bişi yok çalışsaydin
Defol ya
Sihirli bir şekilde düzelmeyecek
Ne yapalım şimdi
İkinci kere sordun
Nolmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?