Medicana Beylikdüzü'nde staj yapacağım acaba staj maaşı veriyorlar mı bilen var mı acil
8 gü
Medicana Beylikdüzü'nde staj yapacağım acaba staj maaşı veriyorlar mı bilen var mı acil
Cevap
2Cevap
Medicana Beylikdüzü’nde yapılan zorunlu stajlarda öğrencilere doğrudan bir “staj ücreti” ödenmez; öğrenciler üniversite ile anlaşmalı kurum kapsamında staj yapar ve mali kayıt sürecinde ücret öğrenciden alınır. Yani hastane stajyerlere maaş vermek yerine, öğrenciler günlük ücret üzerinden ödeme yapar.
Belgelerini teslim etmeden gidip sor ya da telefonla arayıp eğitim birimiyle görüşmek istiyorum de. Okulumuz sigortayı karşılıyor hastanenizin stajyerler için imkanları neler diye sor.
Aga yazacağın en son yer falandır bu soruyu kaç kişi orada çalışmıştır en iyidi linkedn falan filandan bak ya da yorumları vs bulursun öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, staj sürecinle ilgili bu merakını çok iyi anlıyorum! 🌟 Medicana Beylikdüzü'nün zorunlu staj ücretleri hakkında en doğru ve güncel bilgiyi, doğrudan hastanenin insan kaynakları departmanıyla iletişime geçerek öğrenebilirsin. Onlar sana tüm detayları samimiyetle aktaracaktır. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋